L. Berky 10.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín vybral Přerov


Branky


10. L. Berky - 39. J. Padych , 57. J. Ferenc
12

Domácí Přerov potřebuje body jako sůl a hlavně v domácím prostředí, prostě bodovat musí. I když zápas začal pro domácí velmi slibně a ujal se i vedení, nakonec z toho opět žádné body nejsou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Berky to rozjel

 

První domácí zápas jarní části začal pěkně zostra, neboť oba celky do něj vstoupily velmi aktivně. Již v první minutě nebezpečně střílel Bielko, ale jeho umístěnou střelu k tyči hostující gólman Švrčina chytil.

 

 

 

O minutu později se po pasu za obranu Přerova objevil v gólové šanci bohumínský Latocha, ale gólman Bělík jeho samostatný únik zneškodnil.

 

 

 

V 5. minutě se ocitl v dobré pozici útočník hostí, který nebezpečně střílel z hranice šestnáctky, Bělík byl opět mužem na svém místě.

 

 

 

V 10. minutě zahrával Michal Zimčík rohový kop, jeho střílený centr usměrnil za záda bohumínského gólmana Lukáš Berky a Přerov se ujal vedení 1:0

 

 

 

V této době hráli domácí aktivně a mohli navýšit skóre opět Berkym, ale po jeho obhození gólmana Švrčiny míč do brány nedoputoval.

 

 

 

Ve 39. minutě přišla po křižném pasu bohumínských chyba na pravé straně obrany Přerova, míče se zmocnil aktivní Latocha, který přihrál před bránu Padychovi, jenž srovnal stav na 1:1.

 

 

 

Ve 44. minutě přihrál Bielko do šance Zimčíkovi, ale jeho střela z boku mířila pouze nad bránu Bohumína.

 

 

 

 

 

Ferencova paráda

 

Druhý poločas začali aktivněji hosté, ve 48. minutě jejich nebezpečnou střelu vyrazil gólman Bělík, ve 49. minutě proletěl míč po stříleném rohovém kopu malým pokutovým územím domácích.

 

 

 

V 55. minutě se ocitl po rohovém kopu Rybky v gólové šanci Koplík, ale střela z jeho hlavy mířila bohužel těsně nad břevno brány hostujícího celku.

 

 

 

O dvě minuty později se naplnilo známé rčení "Nedáš, dostaneš".

 

 

 

Bohumínský Ferenc zahrával trestný kop ze 30 metrů. Každý očekával centr do pokutového území Přerova, Ferenc se však rozhodl pro přímé ohrožení brány soupeře.  Jeho střela měla vynikající parametry, zpočátku to vypadalo, že míč letí nad břevno, ale v poslední chvíli se stočil dolů a odrazil se od břevna do sítě překvapeného Bělíka.

 

 

 

Hosté se ujali vedení 1:2 a nutno uznat, že byli ve 2. poločase lepším týmem, i když v 60. minutě mohl vyrovnat po centru Zimčíka střídající Havlíček. Jeho střela hlavou však mířila těsně vedle tyče gólmana Švrčiny.

 

 

 

Hosté mohli navýšit skóre v 62. minutě po vyšachování obrany domácích, ale jejich střela po přihrávce soupeře mířila nad bránu Přerova.

 

 

 

V závěrečných minutách si domácí tým vypracoval několik standardních situací, ale jeho hráči nebyli v zakončení ani přesní ani důrazní, což znamenalo další prohru, tentokrát se soupeřem, se kterým se při lepším výkonu bodovat určitě dalo.

 

 

ZDROJ: http://fcprerov.cz



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Richard Švehlík, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, ujali jsme se vedení po nacvičeném rohovém kopu. Postupem času jsme upustili od aktivní hry, iniciativu jsme přenechali soupeři a po opakujícím se propadnutí pravé strany obrany jsme jej nechali srovnat skóre. Ve 2. poločase byli bohumínští lepším týmem, vyhrávali drtivou většinu osobních soubojů a měli více ze hry. Rozhodující gól na 1:2 vstřelil Ferenc s notnou dávkou štěstí, jelikož taková rána z dálky se podaří jedenkrát ze sta pokusů. Byla to však skvěle kopnutá standardka, nad kterou zaplesá srdce všech fanoušků fotbalu a která by mohla aspirovat na "Gól roku". Ačkoliv jsme se snažili alespoň o vyrovnání, naše hra postrádala agresivitu, nasazení a přesnost. I proto jsme se v závěru zápasu nedokázali prosadit. ZDROJ: http://fcprerov.cz




Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - J. Omelka [-] , J. Bubeník [-] , T. Blažkovský [-] , O. Václavíček [-] - V. Koplík [-] , M. Zimčík [-] , J. Šlajs [-] (69. D. Chuda [-] ) , M. Bielko [-] (46. M. Rybka [-] ) , V. Kocian [-] - L. Berky [-] (59. O. Havlíček [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Sittek [-] , P. Moskál [-] , R. Košťál [-] , L. Švancer [-] - J. Ferenc [-] , D. Palej [-] , J. Kubinski [-] (68. A. Leibl [-] ) , M. Latocha [-] (85. L. Poštulka [-] ) - F. Hanus [-] , J. Padych [-] (91. M. Cieslawski [-] )

ŽK: 37. J. Kubinski , 85. P. Moskál .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - POLANSKÝ Jan, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Zubek

Expert: Josef Kandra, Přerov
Tip experta: výhra domácích

Naši musí už bodovat za tři body a to se jim povede.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů