1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

18.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro "Dětmarky"


Branky


11

 

Proti tradičnímu soupeři se indiáni tentokrát nedokázali prosadit. Na branku z úvodu druhé půle nedokázali odpovědět. Nejblíže k vyrovnání měl kanonýr Wojnar, ale tomu tentokrát chybělo ke štěstí pár centimetrů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

„Byl to takový klasický zápas o jednom gólu. Soupeř ho dal a my ne, takže nezbývá nic jiného, než mu pogratulovat k vítězství. Momentálně se nejvíc trápíme v koncovce, protože neproměníme vůbec nic a vzadu děláme školácké chyby, kvůli kterým přicházíme zbytečně o body,“ okomentoval krátce zápas hrající trenér Miroslav Matušovič.

 

 

„Ale spíš mě mrzí jiná věc, a to, když vidím, jakým směrem se to na spousty místech ubírá. Ne všichni, ale hodně lidí a hlavně trenérů se diví, že nemáme v republice fotbalisty. Na ty, které máme tak pouze nadávají, i když máme vychovávat fotbalisty právě my, tak je učí míče pouze odkopávat a nakopávat co nejdál. To vidím na turnaji přípravek a vidím to i v mužích. A z mého pohledu je to hodně smutné. Fotbalovost se vytrácí, dělá se vše jen pro výsledek. Pak když vidíme jiné země, tak se divíme, že jim to tak jde a nám ne. Zároveň se hodně zapomíná na to, že se ten fotbal dělá kvůli lidem na tribuně. Všichni bychom chtěli plné stadióny, a přitom jim nabízíme častokrát jen holomajznu. A znovu se divíme, že jich je málo. Prostě začarovaný kruh, a to mě mrzí,“ dodal Matušovič.

ZDROJ: http://indianihavirov.cz/

 



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Uher [-] , M. Macko [-] (78. E. Nitka [-] ) , J. Frébort [-] , T. Hrtánek [-] - P. Škuta [-] , T. Mičola [-] , E. Puchel [-] - M. Tomáš [-] (90. L. Regec [-] ) , R. Macko [-] , D. Řapek [-] (34. D. Egri [-] )

MFK Havířov
M. Přibyl [-] - M. Igbinoba [-] , T. Zbavitel [-] , P. Chlopek [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] - M. Dawid [-] (86. T. Bajzath [-] ) , B. Förster [-] , M. Matušovič [-] (67. J. Velčovský [-] )

ŽK: 45. T. Hrtánek , 79. E. Nitka - 27. T. Wojnar , 77. P. Chlopek .
Počet diváků: 486. Rozhodčí: LIŠKA Petr - KOLÁČEK Jan, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů