1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vimperk stále čeká na první jarní bod. Prachatice zabraly ve druhém poločase


Branky


22

Vimperk se ne a ne chytit. Proti Prachaticím sice šel brzy do vedení, ale nakonec odešel ze zápasu opět s nepořízenou... Na zápase fotil Zdeněk Formánek. Jak zápas hodnotí zástupci obou stran? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér): Zápas se pro nás začal vyvíjet velmi dobře a hned v 5. minutě jsme se po trestném kopu Martina Tischlera ujali vedení 1:0. Hned na to jsme po rohovém kopu dali druhý gól, ale ten bohužel pro údajný ofsajd nebyl uznaný. Zápas se lámal v prvních 10 minutách druhého poločasu, kdy jsme zůstali v kabině a hosté nás potrestali dvěma góly. Naše veliké šance na konci zápasu jsme nedokázali proměnit, a proto opět ani v dalším zápase nebodovali.

FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): S Vimperkem jsme zopakovali stejný výkon jako s Lažišti. V první půli jsme se všichni na hřišti hledali, nedali si přihrávku a mysleli, že to půjde samo. Vimperk nám ukázal, že i s oslabeným týmem umějí zahrozit a hned v 5. minutě dal gól. Do druhé půle jsme šli s nasazením a také to tak vypadalo. Podařilo se nám dát branku a v každém z nás se probudila chuť vyhrát. Dobrej výkon předvedl golman Novák, kterej nás několikrát podržel. Jsem rád, že se také trefil Juroš, kterého omezuje dlouhodobé zranění. Ve Vimperku se každý rok hraje velmi těžko. Troufl bych si říct, že pokud by výroky rozhodčího nebyly neustále komentovány, hrálo by se oběma stranám lépe. Poslední zápasy nehrajeme to, co si řekneme v kabině, ale čekáme co udělá soupeř, a to hlavně v prvních poločasech.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - R. Podskalský [-] (70. R. Gyürüsi [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] , S. Schvarz [-] , M. Kvapil [-] , M. Císař [-] (52. O. Rod [-] ) , M. Tischler [-] , D. Samec [-] , D. Kadlec [-] (46. L. Frček [-] )

FK Tatran Prachatice
P. Novák [-] - J. Šandera [-] (86. J. Lukeš [-] ) , M. Juroš [-] , M. Kochma [-] , J. Tesař [-] , P. Miesbauer [-] , P. Škopek [-] , M. Babka [-] , J. Sova [-] , R. Mráz [-] (21. J. Fürbach [-] ) , D. Kováč [-]

ŽK: 7. M. Tischler , 23. J. Čech , 64. J. Pospíchal , 77. O. Rod - 78. D. Kováč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Votava Pavel - PÍSEK Martin, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Vimperk nehrál proti nám nějak hrozně, ale jejich momentální forma je odstrašující. Tady není o čem, 2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů