Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Sedlec vybojoval důležité body


Branky


28

Domáci Sedlec potřeboval bodovat, aby se udržel v klidném středu tabulky. Hostujicí rezerva zase potřebuje každý bodík, aby co nejrychleji zmizela z dolních pater tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Domácí celek začal hodně aktivně. A hend z první standartní situce mohl jít do vedení, ale Koch trefil z blízka pouze břevno. Zápas nabídl spoustu nepřesností a chyb. Nakonec se do vedení dostali hosté. Po autovém vhazovaní se dostal míč do vápna domácích, kde Martin Pešek zahrál rukou a pískala se penalta. Tu proměnil Roman Hřib a hostující tým vedl 0:1. Domácí Sedlec, ale našel rychlo odpověď. Milan Pešek poslal do vápna přesný míč a Václav Šindelář vyrovnal 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Václav Šindelář svou druhou brankou rozhodl o třech bodech pro domácí

Začátek poločasu byl v režii hostí, ale nakonec se trefil domácí tým. Střídající Ambrož našel hezkým centrem, před brankou znovu Václava Šindeláře a ten poslal domácí do vedení 2:1. Domácí tým mohl své vedení navýšit, ale nedotáhl žádnou ze slibně rozvíjejících se akcí. Na konci zápasu mohl pojistku přidat ještě Milan Pešek, který šel sám na brankáře Vrábka. Ten, ale domácího záložníka vychytal. Důležité body tak zůstaly doma. Za týden jede Sedlec na hřiště do Hrdějovic. Malše Roudné přivítá doma Kamenný Újezd. 



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Koch [-] , M. Samohejl [-] (59. D. Ambrož [-] ) , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] , M. Kučera [-] , V. Šindelář [-] , R. Hudec [-] , L. Hovorka [-] , L. Bašar [-] (51. Z. Rýpar [-] ) , J. Zíka [-]

TJ Malše Roudné B
M. Vrábek [-] - D. Melichar [-] , O. Vrábek [-] , J. Rezek [-] , R. Svoboda [-] (57. P. Růžička [-] ) , M. Lerch [-] , J. Lochman [-] , M. Rezek [-] , J. Vopelka [-] (75. J. Jirchář [-] ) , R. Hřib [-] , L. Šolc [-]

ŽK: 47. V. Šindelář , 65. M. Pešek , 66. M. Pešek - 66. P. Růžička .
Hráči zápasu: V. Šindelář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 14:56
Hodnocení zápasu
30. 3. 2019 23:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnané utkání, ale spíš bych to viděl na těsnou výhru domácího Sedlece, protože Roudné A hraje ve stejný čas, tudíž B tým bude lehce oslabený a nebude to stačit na žádný bod. Tipuji výsledek 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích