Polnička ztratila v Pohledci dvougólový náskok


Branky


31

Polnička celý zápas vedla, ale o výhru přišla v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička se dostala do vedení

Polnička cestovala do Pohledce posílená domací výhrou nad Věchnovem a tak se chtěla poprat o další vítězství naopak domací chtěli napravit prohru z Radostína. Hned z úvodu utkání bylo jasné že se bude hrát o každý centimetr na hřišti a žádný z aktérů nedá nic zadarmo. Hrál se pěkný kombinační fotbal Pohledec jako domací tým vlétl na svého soupeře s vervou a vypracoval si spoustu šancí, které ale trestuhodně neproměňoval. Domácí měli k dispozici dvě standartní situace a to z hranice velkého vápna ale bohužel vůbec netrefili zařízení. Když bežela 37.minuta po třetím rohovém kopu po sobě jdoucím se prosadili hosté Smejkal se dostal za obranu a nemýlil se 0:1. Nutno podotknout že za první poločas bylo rozdáno šest žlutých karet.

Pohledec v závěru vyrovnal

Druhý poločas začali tentokrát aktivněji hráči Polničky ale v branku se jim to podařilo přetavit až v 63.minutě kdy po krásne kombinaci u rohového praporku vedenou Mittermayerem a Gančevem druhý jmenovaný poslal míč na velké vápno kde si ho našel opět Smejkal a razantní nechytatelnou ránou poslal hosty do dvoubrankového vedení 0:2. V 81.minutě po zahraní rukou Podlouckého v pokutovém uzemí byla nařízena penalta a zákrok byl oceněn žlutou kartou k míči se postavil zkušený Follprecht ale i tuto možnost zahodil a poslal střelu vedle branky. Ten kdo si myslel že po teto situaci si v klidu Polnička dokráčí pro tři body tak se spletl v 83.minutě totiž snižil Rubín a Minutu Před koncem se konečně trefil i Follprecht a napravil tak nepovedený pokutový kop tím utkání skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Petr Skalník: V závěru jsme smazali manko soupeře a připsali si alespoň bod.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Kdyby mi někdo před utkáním řekl že si z Pohledce dovezeme bod byl bych spokojený ale po tomto průběhu když ještě v 81.minutě po neproměněné penaltě domacích vedeme 2:0 a pak to takhle domrd... tak spokojený rozhodně nejsem. Mohli jsme si to v klidu dohrát ale problém byl už od té doby co jsme vstřelili druhou branku to bylo někdy od 65.minuty jsme naprosto přestali hrát hráčům do hlavy nevidím takže nevím jestli si mysleli že to Pohledec už zabalí fotbal se hraje 90.minut!!!. Nakonec jsme byli ještě rádi za ten bod!!!Beru to trošku ale i na sebe měl jsem udělat střídaní hráčů jinak než tomu bylo tím si můžu sypat popel na hlavu ale už to nevrátím. Ještě poděkování domácím za velmi rychlé ošetření našeho předstopera, který musel následně do nemocnice na stehy kvůli rozseklému obočí. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PEJCHAL Ladislav (N), SKALNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 13:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Ondřej Průža
Tip experta: výhra hostů

Polnička v minulém kole zdemolovala druhý Věchnov a bude chtít navázat na vzrůstající formu z předešlých kol navíc Pohledci se nechal vykartovat Bártek proto tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

23. 4. 2019 10:46
Tip:výhra hostů
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích