0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:15

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry se dostávají do čela tabulky


Branky


17

Svůj venkovní zápas Hamry narozdíl od Jimramova zvládly na výbornou a posunuly se před něj v tabulce. Přečtěte si o zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle s jedním gólem

První poločas zápasu mezi Křovím a Hamry se oby týmy prezentovaly kombinačním fotbalem. Hosté se snažili prosadit a vytvořit si šance, domácí brankář Mičánek však pevně držel a odolával jejich pokusům. Navzdory úsilí hostů nedokázali domácího gólmana dostatečně ohrozit, to se však změnilo v 45. minutě. To přišlo otevření skóre, až v právě poslední minutě prvního poločasu, kdy Jaromír Culek využil míče propadlého do jeho cesty a bezpečně proměnil šanci z hranice malého vápna, poslal tak Hamry do poločasového vedení 0:1.

Druhá půle patřila hostům

Po přestávce se hosté snažili zvýšit své vedení. V 50. minutě Dominik Havlík vystřelil a brankář domácích tuto střelu vytáhl na roh. I tak se ale domácímu kapitánovi podřilo i s tečí míč za brankovou čáru dostat a Hamry tak vedly 0:2. O dvacet minut později Jakub Vavřínek potvrdil dominanci hostů, když jeho střela (nebo spíš centr) z boku našla cestu až přímo do sítě Křoví. Hamry si tak pohlídaly vedení až do konce zápasu, přičemž ke konci měly ještě možnost zvýšit svůj náskok po rychlém brejku, který však neproměnily. Vítězství 0:3 je nyní dostává na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Z obou stran se hrál kombinační fotbal. V první půli jsme si vytvořili nějaké šance, ovšem domácí gólman naše pokusy pokryl. Domácí se k ohrožení naší branky příliš nedostávali. Až v poslední minutě propadl míč k Jaromírovi Culkovi a ten z hranice malého vápna bezpečně šanci proměnil. Na začátku druhé půle vytáhl nejprve střelu Dominika Havlíka domácí gólman na roh, ovšem další pokus kapitána hostí už i s pomocí teče skončil v brance. Třetí branku přidal Jakub Vavřínek, který střelou nebo spíše centrem z boku zavěsil přímo do sítě. Hosté hru kontrolovali a ke konci neproměnili ještě rychlý brejk.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - . Maloň [-] , L. Štulpa [-] , M. Ivančík [-] (70. M. Žák [-] ) , J. Dolníček [-] (46. J. Bartošek [-] ) - A. Sus [-] (64. M. Mihula [-] ) , J. Macholán [-] , K. Jilg [-] (64. M. Urbánek [-] ) , J. Hanus [-] , D. Vít [-] - M. Tvrdoň [-] (15. L. Mencler [-] )

FC Hamry nad Sázavou
A. Zátopek [-] - D. Havlík [-] , V. Kříž [-] , V. Franěk [-] , J. Culek [-] , D. Russ [-] , L. Vít [-] (64. J. Vavřínek [-] ) , V. Podsedník [-] , R. Koutník [-] , M. Gabaš [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 39. J. Dolníček - 7. V. Kříž , 35. D. Russ .
Hráči zápasu: J. Vavřínek , D. Havlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - CYPROVÁ Lenka, MENCLER Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Osobně bych se rád na tento zápas jel podívat, ale hraje naše přípravka. Oba mančafty hrají pohledný fotbal a každý tým má v poli nějakou tu osobnost, ale věřím více ve výhru Hamrů.