2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o záchranu berou tři body Bory


Branky


17

Bory si na domácí půdě připisují zasloužené vítězství a posouvají se před Losenici i před Pohledec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas zápasu mezi Bory a Losenicemi nabídl divákům vyrovnaný souboj, který reflektoval důležitost utkání pro oba týmy. I když byla hra vyrovnaná, domácí tým si vytvořil více šancí než hosté. Herní tlak ze strany Borů se projevoval zejména ve finální fázi útoku, kde se jim podařilo vytvořit několik nebezpečných situací, avšak do přestávky se skóre neměnilo.

Druhý poločas s dominancí domácího týmu

Druhá polovina zápasu byla jasně ovládnuta domácím týmem, který se dokázal ještě více prosadit na hřišti. S narůstajícím tlakem se Bory dostávali do většího množství šancí a v 63. minutě se jim podařilo otevřít skóre díky gólu Frejlicha. Po této brance pokračovali domácí v aktivní hře a ve 78. minutě přidali druhý gól, tentokrát zásluhou Chalupy. I přestože hosté nepropadli herně, nedokázali si vytvořit dostatečně nebezpečné situace, aby ohrozili branku domácího týmu. Bory si tak zaslouženě připsali tři body a upevnili svou pozici v tabulce, zatímco pro Losenice to byla další ztráta v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Zápas byl pro oba týmy důležitý a tomu odpovídalo nasazení na obou stranách. První poločas byl vyrovnaný herně ale šance měli jen domácí, ve druhém poločase už měli domácí herně navrch a vytvořili si hodně šancí, dvě z nich proměnili zaslouženě vyhráli a předali nám poslední místo. U nás podal výborný výkon v brance Ondra Augustin, nebýt jeho mohl být rozdíl skóre vyšší. My jsme nepropadli herně ale šance jsme si nevytvořili a tak se vyhrát nedá. Musíme získat body jinde a pokusit se udržet v soutěži.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - D. Frejlich [-] (70. V. Beneš [-] ) , M. Ochrana [-] (46. V. Chalupa [-] ) , J. Karásek [-] , M. Zástěra [-] (87. M. Špaček [-] ) , J. Dvořák [-] (46. P. Viliš [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , M. Tvrdý [-] (79. P. Psohlavec [-] ) , O. Hlaváč [-] , L. Němec [-]

TJ Velká Losenice
O. Augustin [-] - R. Čihák [-] (77. Š. Hromek [-] ) , T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , P. Zástěra [-] , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] (77. M. Němec [-] ) , P. Kamarád [-] (87. M. Kučera [-] ) , D. Bratršovský [-] , J. Dobrovolný [-] (77. L. Soukup [-] ) , R. Kamarád [-]

ŽK: 55. P. Viliš , 70. D. Frejlich .
Hráči zápasu: V. Chalupa , D. Frejlich .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: MINYU Ivan - BUDÍN Jan, POKORNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Záchranářský souboj, který bude radostnější pro Bory. Doma zamakají a urvou první domácí výhru v sezóně.