0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 13:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína neprohrála popáté v řadě, z Peče si odvezla všechny tři body


Branky


16

Dobrá forma fotbalistů Staré Hlíny má své pokračování také po sobotním utkání 19. kola na půdě mírně favorizované Peče. Po bezbrankové první půli se hosté dokázali ve druhé pětačtyřicetiminutovce dvakrát prosadit a natáhnout svou šňůru utkání bez porážky na pět střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V sobotu 27.4.2019 zavítal na hřiště FC Peč v rámci 19. kola okresního přeboru, tým FK Stará Hlína. Stará Hlína odjížděla na utkání s cílem naplno bodovat a snížit tak náskok druhého týmu v tabulce, kterým byl právě sobotní soupeř FC Peč. Úvod zápasu patřil hostům ze Staré Hlíny, kteří se prezentovali pohlednou kombinační hrou, dobrým pohybem a množstvím přesných nahrávek. Domácí Peč se především spoléhala na svého nejlepšího hráče Nováka, ale ten byl pozorně bráněn a tak se do gólových příležitostí nedostával. Hosté ze Hlíny se mohli dostat do vedení ve 12. minutě utkání, když po centru Kodady hlavičkoval Miroslav Benda, jeho střela však skončila na břevně domácí branky. Do další slibné příležitosti se dostal hostující kapitán Chmátal, když po spolupráci Vonky s Kodadou, obdržel přihrávku za domácí obranu, ale střela z úhlu těsně minula pečskou bránu. O pár minut zakončoval pohlednou akci po ose Valek – Vonka, Jan Hrbek, který převzal přihrávku od aktivně hrající Vonky, na hranici pokutového území obešel dva soupeře a levou nohou těsně přestřelil domácí branku. Poté se ke slovu dostala domácí Peč, když Novák vyslal přihrávkou do šance domácího útočníka, ale včasným vyběhnutím tuto šanci zlikvidoval pozorný golman Staré Hlíny Jan Chalupský. Největší šanci domácích v první polovině zápasu měl Novák, když skákavou střelou trefil tyč hostující branky. Stará Hlína se tlačila do útoku, centrovaný míč do pokutového území hlavičkoval Benda, ale jeho pokus neměl dostatečnou razanci a tak se šlo do přestávky za nerozhodného stavu 0:0.

Dvě branky ve druhém poločase znamenaly tři body pro hostující tým

Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. Hosté přesnou rozehrávkou dostávali domácí tým pod tlak. Peč hrála systémem vše na Nováka, ale pozorná obrana pod taktovkou skvěle hrajícího stopera Miroslava Šauera, všechny útočné snahy domácích již v zárodku bez větších problémů zlikvidovala. Další pohlednou akci předvedli hosté v 50. minutě zápasu, kdy stoper Šauer přesně našel nabíhajícího Chmátala, který míč zatáhl na hranici velkého vápna, chytře přihrál Kadlecovi, který tvrdou střelou těsně minul svatyni domácích. Kadlec stál u zrodu další příležitosti hostů, zkušeně si naběhl na přihrávku od Vonky, přihrál Štědrému, ale ten svou šanci neproměnil, když jeho střela minula bránu domácích. Úvodní gól zápasu padl v 70. minutě. Akci na jeden dotek zahájil Kadlce, přihrál Vonkovi, ten okamžitě na volného Chmátala, který nasměřoval gólovou přihrávku do pokutového území a útočník Tomáš Štědrý křižnou střelou překonal domácího brankaře. V 78. minutě to bylo již 2:0 pro hostující tým, kdy se k míči dostal Miroslav Benda, šikovnou kličkou obešel domácí obránce a důraznou střelou překonal bezmocného golmana FC Peč. V 80. minutě se k zakončení dostal i domácí tým, ale tvrdou střelu z hranice pokutového území bravurně vyrazil na roh brankař Chalupský. Stará Hlína si cennou výhru již v poklidu pohlídala a získala tak tři body za výhru 2:0. 

Autor: Petr Šauer



Sestavy


FC Peč
D. Macháček [-] - T. Doležal [-] , J. Zamazal [-] , R. Pátek [-] - L. Tomšů [-] , J. Novák [-] , J. Lojka [-] , L. Popjak [-] - J. Novák [-] (46. J. Tomeček [-] ) - P. Borza [-] , L. Musil [-] (61. M. Krtek [-] )

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - M. Šauer [-] , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - M. Vonka [-] , R. Chmátal [-] , S. Valek [-] - M. Benda [-] (75. Z. Hrabal [-] ) , P. Kodada [-] (65. S. Kadlec [-] ) , T. Štědrý [-]

ŽK: 56. J. Zamazal , 81. J. Novák - 88. R. Jičínský .
Hráči zápasu: M. Šauer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Po dvou prohrách domácí zaberou a měli by Hlínu porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích