1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky padly doma s včelnickým rezervním mužstvem


Branky


86. J. Herzog - 50. D. Jaroš , 79. D. Tuček , 89. D. Jaroš
20

Domácí společenství přivítalo rezervní tým Nové Včelnice, který přijel pouze s jedním náhradníkem a dle vývoje hry zde zápas pouze z nutnosti odehrát. Přivezli však sebou hráče A-mužstva Davida Jaroše, který absolvoval druhé utkání okamžitě po sobě a sám stačil zápas v Halámkách rozhodnout ve prospěch Včelnické rezervy. Domácí však svou nemohoucností a neschopností vstřelit víc jak jednu branku nabídnuté příležitosti nevyužili. Možností měli ovšem mnoho, když místy se hrálo jen na jednu branku, proti byli jak tyče hostující svatyně, tak potřebné štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Iniciativněji do utkání vstoupili hosté a po pěkné akci trefili v 5. minutě břevno domácí branky. To bylo však na dvacet minut vše. Vzápětí poprvé zahrozil Staněk po zmatcích v obraně hostí, hned nato po rohovém kopu mířil osamocen těsně mimo hlavičkující Duda. Ve 14. minutě se po skvělé přihrávce od M. Slavíka ocitl sám Novák, svou šanci doslova zazdil. Podobná situace se stejným koncem přišla ve 20. minutě, zase skvělý centr M. Slavíka na malé vápno, kde nezareagoval hostující gólman dorosteneckého věku, Staněk však místo toho aby odnesl gólmana do sítě s balonem znovu trestuhodně selhal. Obrana hostí v těchto momentech byla jako ementál a připomínala podzimní zápas ze Včelnice. Co však je bolest, utrpení domácích tak jarní nemohoucnost ve střílení branek, Staněk se opět trápil stejně jako minule v Suchdole, k němu se přidali ostatní a místo toho aby na ukazateli skóre bylo 3:0, tak přicházel jen další zmar. To mohlo domácí mrzet, protože po jejich tlaku přišla první velká šance hostí a jejich hráč ve 23. minutě také zbrkle zklamal. A konečně ve 26. minutě opět Staněk v jasné tutovce a opět nic. Poslední možností byla pološance ve 39. minutě když zahrozili z ojedinělého protiútoku hosté.

Hosté si odvážejí všechny body

Domácí se do druhé půle vůbec nepoučili a co jim byla platná převaha na hřišti, když nic nezužitkují. To jim následně ukázal zkušený Jaroš, který dostal na zlatém podnose přihrávku od jejich záložníka.T oho neuhlídal domácí Kubák a v 50. minutě následně již David Jaroš neměl problém 0:1. To v 55. minutě další obrovská šance domácích, tentokrát M. Slavíka vychytal z blízka gólman hostí, vzápětí Bubal mířil těsně vedle. Utrpení domácích vygradovalo v 63. minutě, když během deseti sekund nedokázali dopravit míč do prázdné branky a z metru trefili obě tyče!! Neuvěřitelné, ale bohužel skutečné. V této fázi se hrálo pouze na jednu bránu a to hostující Včelnice. Byla však otázka kdo vydrží se silami déle. Katem mohla být 71. minuta, když Koranda zlikvidoval druhou tutovku hostům a dál držel naděje na srovnání stavu. V 79. minutě však vysílený Staněk nevystál a neuhlídal Dominika Tučka a ten z ostrého úhlu zvýšil na 0:2. Na domácí šly mrákoty a vsadili vše na jednu kartu, nechávali otevřená zadní vrátka a možnost rychlých brejků. Jejich největší dříč a znovu tahoun týmu, neúnavný Jiří Herzog vykřesal jiskřičku a krásnou ranou k tyči z hranice 16-ky v 86. minutě snížil na 1:2. Bohužel obvyklá opora mužstva M. Slavík od své šance z kraje druhé půle již šlapal vodu a nedokázal více pomoci i když určitě chtěl. V samém závěru utkání domácí dokonce hráli hokejové power-play a Koranda chtěl pomoci alespoň srovnat z mnoha centrů a množství kopů na bránu hostí. Buď a nebo? Přišlo ovšem nebo a muž utkání David Jaroš v nastavení utekl domácím a dával do odkryté branky na konečných 1:3. Neuvěřitelná a pěkně silná jarní "deka" tak stále leží na domácích a jejich marnost se opětovně navyšuje. Jejich dnešní soupeř byl totiž rozhodně k poražení.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Vše je snad už řečeno v článku, k tomu co se s námi na jaře děje se těžko vyjadřuje. Fotbal hrajeme dobrý, do šancí se dostáváme ,ale pak to končí. Dnes znovu přijel soupeř jasně k poražení, odevzdaný a po dvaceti minutách jsme měli vést 3:0. Opakovala se stejná písnička jako ze Suchdola, chybí nám lehkost v zakončení, která nás zdobila minimálně na podzim. Věřím, že to kluky strašně mrzí a štve, konkrétně Staňka, který je hrozný smolař. Ale nejenom on, nedaří se Novákovi, Michalovi Slavíkovi a ostatním. Jediným tahounem zůstává matador Jirka Herzog, který neúnavně maká do posledních chvil, drží nás, ale nikdo se k němu bohužel nepřidá. Chybí nám i pověstné štěstí, dnes dáme dvě tyče během deseti sekund za stavu 0:1. Neskutečné. Na druhé straně stačí jeden zkušený hráč David Jaroš ze Včelnice a vezme vám všechny naděje. Nic naplat bojujeme dál a snad tu smůlu v dalších zápasech prolomíme.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - P. Kubák [-] (62. R. Brůha [-] ) , R. Duda [-] , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] - M. Slavík [-] , P. Novák [-] (35. M. Svoboda [-] ) , P. Herzog [-] , M. Bubal [-] (85. A. Havel [-] ) , J. Herzog [-] - Z. Staněk [-]

TJ Nová Včelnice B
P. Tušil [-] - F. Lukš [-] - D. Tuček [-] , D. Matějka [-] - L. Zápotoka [-] - D. Jaroš [-] , L. Hofer [-] (80. M. Neubauer [-] ) , D. Brus [-] , O. Blecha [-] , L. Holec [-] , M. Blažek [-]

ŽK: 51. M. Bubal - 42. D. Jaroš , 42. L. Holec .
Hráči zápasu: J. Herzog - D. Jaroš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kříž Karel - ERNST Martin, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hostům se venku dlouhodobě nedaří a nebudou bodovat ani tentokrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích