0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle berou první jarní body, Lužná nevystřelila na branku


Branky


17

Oba celky na jaře ještě nevyhrály, a tak to mohly nyní napravit. Rynholec dal Hředlím dostatečnou facku, na kterou chce být v Traverza aréně rychle zapomenuto. Lužná ani na jaře nedosahuje takových výsledků, na jaké jsme byli zvyklí. V zápase byl při chuti Machovský s Ryšlavým, defenziva hostí také nebyla překonána, a tak Sparta musela snést domácí porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ryšlavého premiérový gól

Hředle se soustředily především na defenzivu, neboť debakl z minulého kola rozhodně nechtěly opakovat. Spoléhaly se tak na rychlé kontry. Jeden takový nastal již v 9. minutě, ale Machovského zastavil zákrokem Duda. Poté se hrálo převážně mezi vápny. Ze zadních řad se vydal na výlet Ryšlavý, prosadil se mezi dvěma bránícími hráči a placírou mířil jen těsně vedle. I Lužná si vypracovala příležitosti, Šnajdr s Košuličem ale mířili nad.

 

Po půl hodině hry mířil dobrý balon do hostující šestnáctky, ale Grill na něj nedosáhl. Na druhé straně aut Cibulky našel Bechnera, který se šikovně prosadil a připravil míč Machovskému. Ten ale ve slibné pozici pálil nad. Následně Duda vychytal nadvakrát Bechnera. Ve 39. minutě se síť konečně rozvlnila. Somol vysunul Machovského, který se prosadil přes Kopernického a na hranici vápna vybídl Ryšlavého, který mířil přesně - 0:1.

Lužná srovnat nedokázala

Do druhé půle vystřídal Hladký po nemoci hrajícího D. Minaříka a hned se dostal do zajímavé šance. U míče byl ale včas Duda. Lužná měla příležitost po chybné rozehrávce Somola, ale Pokorný měl špatně srovnaná mířidla. V 64. minutě se po pěkné akci dral do vápna Bechner, ale byl nedovoleně zastaven J. Špičkou. K penaltě si stoupl Machovský a nemýlil se - 0:2. Při další šanci hostí to byl opět domácí brankář, který se blýskl pěkným zákrokem. Machovský precizně našel T. Vitnera, ale Duda byl připraven. Stejně jako následně proti Ryšlavému.

 

Lužná neměla co ztratit, a tak veškeré síly vrhla do útoku. Brejk Šnajdra byl ale neúspěšný, standardka ze zajímavé pozice se nepovedla Kopernickému. Definitivně byly domácí naděje ukončeny v 80. minutě, kdy vysunul Hladký za obranu Machovského, ten udělal kličku Dudovi a stanovil konečné skóre - 0:3. Lužná za celý zápas neprověřila Malinovského, který si tak velmi snadno připsal čisté konto.

 

Utkání si můžete prohlédnout také v galerii od Bětky Brabcové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: Celý zápas byl spíš boj než fotbal. Rozhodla pevnost hostující obrany, naše neschopnost ji překvapit a pohyblivý Machovský. Na naší straně drželi výkonnostní laťku nahoře jen Duda a Dolhý.

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Když máte před utkáním takové problémy se sestavou (zranění, nemoc a pracovní vytížení vyřadily ze sestavy M. Vodrážku, A. Vitnera, J. Slámu, J. Skoupého, D. Raise, T. Rendla, H. Minaříka a vlastně i D. Minaříka, jenž nastoupil se sebezapřením po nepříjemné dlouhodobější nemoci a v poločase musel být totálně vyčerpaný střídán) a přivezete si z Lužné tři body, musíte být jen a jen spokojeni. Zbylí hráči si byli těchto absencí dobře vědomi a možná i proto podali, co se týče taktiky a obětavosti, velmi dobrý výkon. Vždyť ve druhém dějství hrála naše záloha ve složení D. Brož, T. Vitner, V. Hladký, což jsou hráči jen s minimem zkušeností. Mezi nimi dominovali F. Machovský a V. Ryšlavý, kteří vlastně „udělali“ celý zápas. A protože naše defenzíva včele s M. Somolem nedovolila M. Cibulkou a T. Čudou téměř nic Pokornému se Šnajdrem a po delší době velmi dobře zahrálo i útočné duo D. Bechner - B. Amauwah, dostavil se i výsledek. Všem hráčům děkuji za bojovný výkon. „Facka“ od Rynholce nás snad dostatečně probrala. Teď nás čeká Městečko, které ještě neztratilo na jaře ani bod a navíc ani neinkasovalo. Hodně bude záležet na tom, jak se dají alespoň někteří naši hráči do kupy.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - L. Nágl [-] (71. J. Bendl [-] ) , R. Grill [-] , P. Bičík [-] (46. J. Špička [-] ) , J. Dolhý [-] , R. Šnajdr [-] , P. Kopřiva [-] , R. Pokorný [-] , O. Košulič [-] , J. Kolínský [-] , D. Kopernický [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Brož [-] , T. Vitner [-] (58. J. Sláma [-] ) , D. Bechner [-] , V. Ryšlavý [-] , B. Amauwah [-] , T. Čuda [-] (84. M. Čuda [-] ) , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] (46. V. Hladký [-] ) , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

ŽK: 63. J. Špička , 67. D. Kopernický - 77. B. Amauwah , 88. V. Ryšlavý .
Hráči zápasu: F. Duda - V. Ryšlavý , F. Machovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, SÝKORA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Marek Špidra
Tip experta: výhra hostů

Lužná neprožívá sezónu podle svých představ. V přípravě jsme se spolu potkali v přáteláku a Senomaty je přivítají další kolo na domácím hřišti. Hředle po domácí vysoké porážce budou rozhodně chtít bodovat. Tento souboj bude hodně vyrovnaný a budou v něm rozhodovat maličkosti. Myslím si ale, že hosté svého soupeře nakonec přehrají a zvítězí. Pro diváky rozhodně zajímavý zápas.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích