Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle nadělily sedmičku Kněževsi


20

Kněževes nezačala jarní část špatně, ale nyní začíná doplácet na odchod svých tahounů. Do zápasu sice výsledkově vstoupila lépe a Hředle musely dotahovat. To se jím podařilo hned první poločas a ten druhý už byl jen otázkou toho, kde se konečné skóre zastaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Utkání nastartovala obrovská gólovka Machovského, ale jeho samostatný nájezd Lenner zneškodnil. Hned poté se na druhé straně ocitl v podobné šanci mladíček Šíma, ale i Malinovský svůj tým podržel. Hředle musely čelit nepříjemné standardce, ale projektil Vrábíka zblokoval Somol. Z následného brejku nevytěžil nic Bechner. Šíma ani ve své druhé šanci hostujícího brankáře nepřekonal.

 

Skóre se měnilo ve 14. minutě, kdy domácí neotáleli s rozehráním standardní situace, na jejímž konci byl nikým neatakovaný R. Čihař - 1:0. Hředle inkasovaná branka nakopla. Sláma prošel polovinu hřiště jak nůž máslem a vybídl ke skórování Bethela, tomu ale byla branka malá. Netrvalo dlouho a stejná dvojice zahrozila znovu, to už hlavička Bethela mířila jen těsně vedle.

 

Ve 25. minutě bylo vyrovnáno. Centr Bechnera prolétl vápnem, nikdo z bránících hráčů jej nebyl schopen odkopnout a Bethel napotřetí s pomocí tyče trestal - 1:1. O dvě minuty později si Hředle řekly o vedení. Ryšlavý prošel středem hřiště a vyslal Bethela. Ten si všiml dobře postaveného T. Čudy a místo zakončení si připsal gólovou asistenci - 1:2. Kněževes chtěla vyrovnat, ale další pokus Šímy zlikvidoval Malinovský, stejně tak jako průnik Holečka.

 

Poslední pětiminutovka první půle přinesla hned dvě branky. Nejprve se radovali hosté, když po jednoduché a pohledné akci po ose Sláma - Bechner - Machovský byl Lenner překonán potřetí - 1:3. Minutu poté ale dosáhli domácí na kontaktní branku, když zaváhání kompletní defenzivy potrestal Holeček - 2:3. Ani nyní se nekonalo klidné dohrání poločasu. Obrovskou gólovku spálil Bechner. Ten byl v samotném závěru sestřelen P. Čihařem, který si za svůj zákrok vykoledoval od sudího Jana Beneše červenou kartu a do druhého dějství tak oslabil svůj tým.

Vyloučení bylo znát

Oslabená Kněževes zahrozila střeleckým pokusem Vrábíka, ale to bylo na dlouhou dobu vše. Početní výhody zužitkovali hosté hned v 52. minutě, když obloučkem za obranu vybídl T. Čuda k samostatnému nájezdu Machovského, který byl v zakončení neomylný - 2:4. Stejný hráč mohl po nádherné kombinaci zkompletovat hattrick, ale ve své stoprocentní šanci vyhořel. Na ukazateli skóre svítila 60. minuta, kdy Sláma vybídl Bechnera, který si jeho centr zpracoval na prsa, uvolnil se elegantně kolem bránícího hráče a střelou k tyči nedal Lennerovy šanci - 2:5.

 

Hředle druhý poločas dominovaly, ale také pálily šance. Opět to byl Machovský, který nevyužil nabídky Ryšlavého a Slámy a okradl se o dva další góly. V 69. minutě vyslal Sláma do lajny Bechnera, ten se drze uvolnil do vápna nahrávkou pod sebe vybídl ke skórování Minaříka - 2:6. Skóre mohlo být ještě vyšší, ale Lenner výborně vychytal T. Vitnera a minutu poté si poradil i s projektilem Minaříka.

 

Poslední gól padl po krásném sólu Slámy, který v situaci dva na jednoho připravil branku pro T. Vitnera - 2:7. Hosté už mysleli jen na útok, ale co se děje vzadu, to bylo vedlejší. A tak mohla Kněževes alespoň v závěru udeřit, ale Ryšlavého chybu v rozehrávce nepotrestal Neveďal, když byl proti jeho zakončení na brankové čáře Somol. A jelikož nebyl úspšěný ani Holeček, tak se skóre již nezměnilo.

 

Podívejte se na zápas obsáhlou galerií hned od dvou fotografů! Utkání fotil Štefan Ferencz a Antonín Vydra.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: Hned ze začátku zápasu měl obrovskou šanci Machovský, ale nedali jsme. Vstup do zápasu jsme si mohli usnadnit, ale nestalo se. Místo toho jsme jako první inkasovali, ale do konce poločasu jsme zápas otočili a vedli jsme. Druhý poločas už byl z naší strany jednoznačný. Soupeře jsme přehráli a zaslouženě jsme zápas vyhráli. Ke konci jsme ale Kněževes pouštěli do šancí, každý to chtěl brát na sebe a mysleli jsme jen na ofenzivu. Měli jsme i další šance, vítězství mohlo být i vyšší.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , P. Komžik [-] (58. T. Kejla [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] , M. Houška [-] , P. Čihař [-] , P. Holeček [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , V. Ryšlavý [-] , B. Amauwah [-] (69. T. Vitner [-] ) , T. Čuda [-] (83. M. Čuda [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] (76. D. Brož [-] ) , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

ŽK: 45. P. Komžik - 32. M. Somol , 34. D. Bechner , 77. F. Machovský . ČK: 45. P. Čihař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jan - SÝKORA Jonáš, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Petr Hovorka
Tip experta: výhra hostů

O trochu více věřím Hředlím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů