1:2
(0:2)
23. M. Bok
42. L. Brabec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužné se nelíbilo posouzení penaltových zákroků, s lídrem soutěže prohrála


Branky


88. D. Kopernický - 23. M. Bok , 42. L. Brabec (p.)
15

Lužná na svém trávníku přivítala dosavadního lídra soutěže – Lubnou. Hosté se na jaře zatím herně trápí, nicméně díky své bojovnosti ztratili body pouze jednou. V Lužné ale první poločas ukázali, že dovedou opět hrát svoji hru a rozhodli tím zápas do poločasového hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Lubnou

Po nepovedeném výjezdu do Rynholce přijeli lubenští do Lužné s jediným cílem a to odvézt všechny body a najít svoji na jaře zatím ztracenou pohodu na hřišti. Do prvního poločasu tak vstoupili lépe než domácí. Hosté byli více na míči, dařilo se jim přerušovat domácí rozehrávku a jedinou hrozbou byly dlouhé míče na Pokorného, které ale stopeři v pohodě zastavili. Po centru Šnajdra a zakončení Grilla byl úspěšný Herink.

 

Na druhé straně začali Baníkovci postupně stupňovat tlak na domácí defenzivu a vysloužili si tak v rychlém sledu několik rohových kopů. Již ve 23. minutě skóroval Bok, ke kterému se dostal balon po zblokované střele Klika. Bok z levé strany vápna v pohodě propálil Dudu a poslal Baník do vedení - 0:1. V následujících minutách domácí trochu přidali na tempu, měli několik nebezpečných protiútoků, ale díky defenzívní práci všech hostí nikterak vážně neohrozili Herinka. Z tohoto útočného snažení pálil těsně nad Košulič.

 

Touze po vyrovnání a vysunuté obraně přizpůsobili hosté hru a snažili se o rychlé balony na Varyše a Trejbala. Ve 42. minutě pak navýšili stav, když byl došlo ke střetu právě Trejbala s Ambrůžkem ve vápně a sudí Beneš ukázal na značku pokutového kopu. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Brabec a do kabin šli hosté s dvoubrankovým vedením - 0:2.

Lužná jen korigovala

Druhý poločas nenabídl zdaleka tolik fotbalových momentů jako první. Hra se přizpůsobila domácím, kteří se snažili ze všech sil vrátit do zápasu a tedy se většinou dlouhým nákopem dostat dopředu, kam se vysouvalo hned několik hráčů. Hosté většinu akcí zastavili za cenu odkopu vpřed bez klidu v rozehrávce. Několik střel Sparťanů těsně minulo branku, případně zasáhl pohotově Herink. Domácí po jednom takovém zakončení žádali nastřelenou ruku, penalty se ale nedočkali.

 

Na druhé straně také nechybělo mnoho a postupně Trejbal, Volf a Varyš nebyli daleko od vstřelení branky. Duda taktéž několikrát podržel svůj tým. Tlak domácích vyústil v branku až v 88. minutě, kdy se ve vápně nejvýše do vzduchu vyšplhal vpřed vysunutý Kopernický a přesný centr usměrnil za Herinkova záda - 1:2. Od této chvíle útočila snad celá luženská jedenáctka. Na rohový kop se v 92. minutě vydal do vápna i brankář Duda, ale hosté se tlaku ubránili a z horké půdy v Lužné vezou plný počet bodů.

 

Galerie od Groundhopping - Rafan.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: První čtvrthodina naše, druhá hostů, třetí vyrovnaná. Po přestávce jsme ovládli hru, která byla od obou týmů fyzicky náročná. Posledních dvacet minut se odehrálo téměř výhradně na polovině Lubné. Prohra s lídrem soutěže po našem zatím nejlepším jarním výkonu nemrzí, ale doslova štve. Výsledek zásadně ovlivnil hlavní rozhodčí, který posoudil dvě penaltové situace na opačných stranách hřiště pokaždé ve prospěch soupeře.

TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Z naší strany zápas dvou poločasů. V první půli jsme konečně předváděli fotbal, kterým se chceme prezentovat a ujali se vedení o dvě branky. Bohužel v druhém poločase jsme víceméně rezignovali na fotbal a soustředili se na udržení vedení, což nás málem stálo body.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Staněk [-] , R. Grill [-] , J. Dolhý [-] , J. Špička [-] , R. Šnajdr [-] , P. Ambrůžek [-] (63. M. Rek [-] ) , P. Kopřiva [-] (70. J. Bendl [-] ) , R. Pokorný [-] , O. Košulič [-] , D. Kopernický [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , P. Suchý [-] - D. Varyš [-] (84. J. Černý [-] ) , D. Vopat [-] , M. Bok [-] , P. Volf [-] (77. M. Pokorný [-] ) - R. Henzély [-] , A. Trejbal [-] -

ŽK: 42. P. Kopřiva , 43. P. Ambrůžek , 76. J. Dolhý - 38. P. Kollár .
Hráči zápasu: D. Kopernický - R. Henzély , L. Brabec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BOGUSKÝ Nicholas, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Hornof
Tip experta: výhra hostů

Úplně jistý si nejsem, je to těžké utkání, ve kterém ale nakonec zvítězí Lubná.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů