3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová paráda Adama Špičky body nepřinesla


Branky


13

Lužná na závěr sezóny mohla alespoň částečně dát zapomenout nepřesvědčivým výkonům a pokusit se obrat favorizované Městečko. Domácí fotbalisté ale byli proti a na dokopnou se mohli těšit se třemi body v kapse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól a neproměněná penalta

První gól byl dalším skvělým kouskem z dílny A. Špičky. Městečko ztratilo míč ve středu hřiště a z vlastní poloviny poslal luženský špílmachr gólový pozdrav Procházkovi - 0:1. Lužná mohla vedení navýšit, ale penaltu Pokorného zlikvidoval Procházka a posadil domácí na pomyslného koně. Z protiútoku domácí po centru Šnídla a hlavičce Urbana srovnali - 1:1.

Městečko si došlo pro výhru

Pár minut po úvodním hvizdu druhé půle se do vápna prokličkoval Šnídl, jehož střela byla zblokována. K odraženému míči se dostal Urban a byť si Staněk na jeho střelu k tyči sáhl, vytěsnit ji nedokázal - 2:1. Gólovou pojistku přidal z dorážky Kolísek - 3:1. Městečko vyslalo na Staňka další jedovaté rány, hostující brankář ale předvedl pěkné zákroky.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: První gól padl po naší chybě na středu hřiště, kdy Adam Špička trefil krásný gól z vlastní poloviny dalekonosným lobem přes Procházku. Ten poté zneškodnil penaltu a to nás posadilo na koně. Soupeři jsme jinak nic nedovolili. Ve druhém poločase jsme zápas otočili ve svůj prospěch, za Lužnou ve zbytku zápasu předvedl dobré zákroky Staněk.

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: Do přestávky se hrála vyrovnaná partie, ve které zaujaly dvě parádní střely. Tu domácí vytáhl Staněk, ta Špičkova, kdy zopakoval výstavní kousek z podzimního druhého kola, nás poslala do vedení. Po 40.minutě nastaly pro Lužnou šoky. První: rozhodčí písknul poprvé v celém ročníku penaltu pro nás. Druhý: Poky jí nedal. Třetí: Městečko z následného útoku vyrovnalo. Ve druhém dějství jsme nedokázali udržet míč na soupeřově polovině. Fotbal byl od obou týmů o nakopávaných míčích. Nasazení a agresivita domácích útočníků vytvářela nebezpečné situace před naší brankou, z nichž přišly gólové střely. Nejméně dvě ještě Staněk bravurními zákroky zneškodnil. Jeho výkon byl vedle parády Adama Špičky nejvýraznějším počinem Sparty v zápase.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - O. Kolísek [-] , P. Baba-Musah [-] (46. J. Křikava [-] ) , J. Vician [-] , J. Urban [-] , J. Grill [-] , P. Mezei [-] , V. Zelenka [-] (22. D. Jun [-] ) , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] (65. J. Chládek [-] ) , P. Šnídl [-]

TJ Sparta Lužná
P. Staněk [-] - A. Špička [-] , J. Polanský [-] (64. J. Sláma [-] ) , P. Hejl [-] (77. P. Bičík [-] ) , R. Grill [-] , J. Dolhý [-] , J. Špička [-] , R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-] , O. Košulič [-] (85. S. Fronk [-] ) , D. Kopernický [-]

ŽK: 33. P. Šnídl , 41. J. Grill - 33. O. Košulič , 45. J. Špička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích