FOTO: Souboj dvou Sokolů dopadl lépe pro domácí Janov


Branky


13

Domácí Sokol Janov potvrdil, že doma umí. Nasázel Branovu čtyři branky a poskočil na druhé místo. Janov rozhodl hlavně z brejků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový poločas

Utkání začalo za hustého nepříjemného deště. Prvních dvacet minut bylo opravdu vyrovnaných. Branov, ale nenašel recept na kvalitní koncovku, a tak se těšili z první branky domácí. Po průnikové přihrávce od Kaila se dostal do brejku Konvalinka, který se nemýlil. 1:0! O druhý gól se postaral sám Kail, který se po rychle rozehraném rohovém kopu z vápna krásně prosadil. 2:0! Branov se už moc po prvních dvaceti minutách neprosadil a spíše jen bránil.

Počasí opravdu nepřálo

Druhá půle začala za opravdu překvapivých podmínek. Začalo totiž hustě sněžit. Na hřišti se ale nic nezměnilo a při chuti byl stále domácí Janov. V 65' minutě se prosadil Bradáč, který po krásné kombinaci už zvyšoval na 3:0! Zápas zakončil Konvalinka, který se dnes prosadil už podruhé a zvýšil stav na konečných 4:0! 

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Po minulém zpackaném utkání v Sýkořici jsme měli co napravovat. Do zápasu jsme šli s tím hlavně nic nepodcenit a to se povedlo. Branov jsme do ničeho velkého nepustili. Jediné co zápas kazilo tak byla zima, déšť a sníh.

Sokol Branov
Martin Pulchart, brankář: Zápas byl hodně ovlivněný počasím, ale na to se vymlouvat nemůžeme, jelikož soupeř měl podmínky stejné. Ze začátku jsme soupeře tlačili a hráli vyrovnanou partii. Pár šancí ve vápně přišlo, ale neměli jsme to patřičné štěstí. Soupeř těžil hodně z brejků, kdy to hodili na rychlého kluka vepředu a on našim obráncům utekl. Přijeli jsme si alespoň pro bod, ale nakonec jsme se báli debaklu. Po zápase v kabině jsme si jasně řekli, že zápas musíme hodit hned za hlavu a soustředit se na další domácí zápas.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 5. 2019 08:55
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích