1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž má stále překvapivě pouze tři body


Branky


15

Po třech kolech má Hanácká Slavia jako jeden z favoritů soutěže pouze tři body. V Uherském Brodě prohrál 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez Branek

Hned ve čtvrté minutě se dostali do dobré příležitosti domácí. Po standardní situaci měl Kofroň nadvakrát co dělat, aby míč nezapadl do ítě a vyboxoval jej. V deváté minutě poprvé zahrozila i hostující Hanácká Slavie, když jeden z jejich hráčů hlavičkoval osamocený na malém vápně, ale brankář Dostál reflexivně míč vyrazil. V jedenadvacáté minutě měla Kroměříž obrovský závar před brankou Uherského Brodu a jen protože vždycky vyštřelili její hráči pozdě, tak se stav neměnil a zůstal 0:0. Ve 34. minutě nepropálil hostující Petr Zavadil hradbu těl domácích v dobré pozici. Dvě minuty před přestávkou mohl Michal Cupák vstřelit domácím gól do šatny, ale jede z uherskobrodských na poslední chvíli ve skluzu srazil míč pouze na rohový kop a do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Rozhodnutí

Ve druhém poločase měla hostující Kroměříž více ze hry a v 63. minutě si vytvořila velký tlak, ale pokus o obstřel zastavil opět jeden z obětavých obránců domácích. V 69. minutě mohl jít Uherský Brod do nadějného brejku. Kryštof Pospíšil akci táhl a dal míč spoluhráči, který mu ho ale centrem nevrátil, protože míč sebral Kofroň. Z nadějné akce tak nic nebylo. Nejprve v 76. minutě po závaru byl balón sražen na rohový kop po střele Sklenáře z dobré pozice. Následně Uherský Brod vstřelil branku, která nebyla uznána. Devět minut před koncem zahrával Uherský Brod standardní situaci. Míč našel přesně hlavu Šimona Chwaszcze, který jej poslal přímo do šibenice a Kofroň neměl nejmenší šanci.  Kofroň udržel naději na body čtyři minuty před koncem, když Chwaszcz poslal do úniku Kryštofa Pospíšila, ale ten branku nedal, ale domácí i tak slavili výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: V zápase jsme chtěli dominovat a to se nám dařilo. Bohužel jsme nebyli vůbec schopni dát branku, ale fotbal už je bohužel někdy takový. Soupeř bojoval a jeho hráči se obětovali a tím si vítězství zasloužili. Navíc jsou silní při standardních situacích, protože jsou vysocí.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Flasar [-] , L. Nevařil [-] (80. D. Sedláček [-] ) , M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] - K. Pospíšil [-] (87. L. Jaroněk [-] ) , P. Sklenář [-] (66. L. Mareš [-] ) , M. Mančík [-] (55. M. Malenovský [-] ) , R. David [-] - Š. Chwaszcz [-] , R. Josefík [-] (72. T. Mareš [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] , P. Zavadil [-] - T. Masař [-] (71. V. Cikryt [-] ) , M. Cupák [-] , Z. Fládr [-] (81. D. Chytil [-] ) , J. Pančochář [-] (87. M. Machálek [-] ) - J. Silný [-] , M. Kovář [-] -

ŽK: 78. M. Pochylý , 92. D. Sedláček - 10. M. Kovář , 56. J. Silný , 75. T. Matoušek , 82. P. Hloch .
Počet diváků: 299. Rozhodčí: Popelák Luboš - PETR Zdeněk, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů