Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivá čtvrthodina rozhodla zápas


Branky


17

Fotbalisté Uherského Brodu uštědřili debakl Otrokovicím. Všechny branky navíc nasázeli během patnácti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V prvním poločase žádná branka nepadla a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Pět branek

Ve druhém poločase odstartovali uherskobrodští fotbalisté svůj koncert. V derby padla první branka ve třiašedesáté minutě. Martin Malenovský vyhrál důllžitý souboj na půli Otrokovic a domácí se dostali až do zakončení. Semanko první pokus zlikvidoval, ale následně se k míči ve vápně dostal Šimon Chwaszcz a pokopl si jej mimo dosah brankáře a uklidil jej do sítě.

Hned o dvě minuty později táhli domácí akci středem. Roztáhli hru na levou stranu, ze které přišel centr, který na zadní tyči uklidil do sítě nabíhající Robin Josefík a Uherský Brod vedl rázem 2:0.

Aby toho nebylo málo, tak se v osmašedesáté minutě kopala proti Otrokovicím penalta. K exekuci pokutového kopu si stoupl Šimon Chwaszcz a poslal Semanka na druhou stranu a dá se říct, že svojí druhou brankou v utkání definitivně zlomil odpor soupeře. 

V 71. minutě se totiž Uherský Brod dostal do další vyložené šance. Semanko prvního střelce vychytal, ale k vyraženému míči se dostal Kryštof Pospíšil dříve než dva bránící hráči Otrokovic a ve skluzu poslal míč počtvrté do sítě Viktorie. 

Poslední gólovou tečku udělali domácí v 76. minutě. Přišel nákop z poloviny vlastní poloviny. Brankář Semanko vyběhl, ale špatně to odhadl a Kryštof Pospíšil byl u míče opět dříve. Brankáře, který šel do skluzu si obhodil a potom míč poslal do odkryté brány a stanovil konečné skóre 5:0. K vítězství tak domácímu celku stačilo skvělých třináct minut, ve kterých nasázel Otrokovicím hned pět branek. 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrůšek - trenér Uherského Brodu: Povedlo se nám dát první branku, o které tento zápas byl. Jsem rád, že jsme toto utkání zvládli, protože jsem v Otrokovicích ještě nedávno působil a navíc máme málo bodů. Pohlídali jsme si jejich přednosti, na které jsem kluky upozorňoval. Pro Otrokovice je to krutý výsledek.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Flasar [-] (81. D. Sedláček [-] ) , M. Vrága [-] , M. David [-] - M. Mančík [-] (77. L. Jaroněk [-] ) , M. Malenovský [-] , R. David [-] , K. Pospíšil [-] (86. L. Franc [-] ) , P. Sklenář [-] - Š. Chwaszcz [-] , R. Josefík [-] (88. P. Kociňák [-] ) -

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] , T. Dekleva [-] , M. Vašulka [-] (72. F. Novák [-] ) , A. Bahounek [-] (60. M. Minář [-] ) , M. Vybíral [-] , A. Jasenský [-] (72. V. Mozol [-] ) , J. Minx [-] (65. O. Dnistrianskyi [-] ) , P. Vavřík [-] , M. Fiala [-]

ŽK: 64. F. Přikryl , 67. P. Vavřík .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Páral Roman - MACRINEANU Jiří, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování, který nemá favorita.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích