4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probuzení skaštického kanonýra Zdeňka Konečníka odnesl Bzenec


Branky


23. L. Motal , 69. Z. Konečník (p.) , 82. J. Gojš , 86. Z. Konečník - 85. P. Kasala
11

Nováček ze Skaštic hostil celek z Bzence a chtěl si v domácím prostředí připsat tři body. Což se mu nakonec  povedlo, i díky dvěma zásahům kanonýra Zdeňka Konečníka. Hosté dali výsledku kosmetickou úpravu až v samotném závěru, přesto poslední slovo měly Skaštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Domácím se vstup do utkání moc nevydařil. Hosté byli více na míči a působili živějším dojmem. Nějakou větší příležitost si ale nevypracovali. Skašticím pomohl vedoucí gól, který vsítil Lukáš MOTAL. Ten si před hostující bránou našel propadený míč a uklidil ho přesně k tyči. Poté se i domácím podařila nějaká kombinace. Ale scházela jim větší kvalita na stranách hřiště. I přesto si ale domácí vytvořili další možnosti k navýšení svého vedení. Konečník poslal svůj přímý kop do tyče a stejně dopadl průnik Motala. Se střeleckými pokusy hostů si domácí brankář Večeřa poradil", hodnotí první dějství činovníci TJ Skaštice na svém klubovém webu".

Domácí si nakonec s chutí zastříleli

"Do druhé půle vstoupili domácí hráči s odhodláním svůj výkon zlepšit. A to se jim docela vydařilo. Častěji se snažili o kombinaci a hlavně svou hru zpřesnili a zklidnili. Obrovskou příležitost vstřelit druhý gól měl Gojš. Po průniku Bubly na něj zívala prázdná brána, ale domácí záložník skákavý míč nasměroval jen do břevna. Hráči Bzence se snažili překonat domácí obranu dlouhými míči za obranu. Jednou se jim to podařilo, ale hostující útočník hlavičkoval nad bránu. Skaštice se druhé branky dočkaly. Gojš přihrával před bránu, nabíhajícího Štěpjáka srazil vracející se obránce a rozhodčí nařídil penaltu. Tu proměnil tvrdou střelou KONEČNÍK. Skaštice zlobily svého soupeře rychlým přechodem do útoku, ale vstřelit třetí branku se podařilo až GOJŠOVI, který technickou střelou poslal míč mimo dosah brankáře. Hostujícímu mužstvu ještě vykřesal naději na zdramatizování zápasu KASALA, který si počíhal na zadní tyči na propadený centr. Ale domácí na inkasovanou branku brzy odpověděli a žádné drama nepřipustili. Bubla svým centrem našel hlavu KONEČNÍKA a ten čtvrtou brankou uzavřel tento duel", viděli druhé dějství činovnící Skaštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Skaštice v domácím prostředí zvládly i další zápas. Tentokrát si vyšláply na celek Bzence. Dvěma přesnými zásahy se o to přičinil i domácí kanonýr Zdeněk Konečník.

TJ Slovan Bzenec
web Bzence: Z Hané tentokrát odjíždíme bez bodového zisku.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - R. Frýdl [-] , T. Batík [-] , L. Motal [-] (86. A. Sova [-] ) , L. Batík [-] , J. Gojš [-] (83. M. Sedlák [-] ) , R. Vymětal [-] (60. A. Štěpják [-] ) , J. Beneš [-] (46. D. Petrúsek [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , Z. Konečník [-]

TJ Slovan Bzenec
A. Smrčka [-] - M. Petrucha [-] , E. Vinkler [-] , M. Vaverka [-] , T. Petrucha [-] (10. M. Gavenda [-] ) , L. Mlýnek [-] - P. Eliáš [-] , P. Šmatelka [-] , D. Vlček [-] , R. Čech [-] - P. Kasala [-]

ŽK: 52. R. Frýdl - 26. P. Šmatelka , 44. R. Čech , 76. P. Kasala .
Hráči zápasu: L. Motal , Z. Konečník - P. Kasala .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - EHRENBERGER Tomáš, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Rostislav Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Nováček ze Skaštic si doma s Bzencem poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích