1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice udolaly Slavičín až pět minut před koncem


Branky


10

Magnet kola se hrál v sobotu v Hranicích, kam zavítal loňský divizní vítěz ze Slavičína. Valaši byli v tomto duelu lepším týmem, ale doplatili na neproměňování šancí. Zápas nakonec rozhodl pět minut před koncem domácí Kundrát. Hostím se v závěrečném náporu již vyrovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

V sobotu jsme zajížděli na půdu Hranic. Tento zápas byl označován médii jako šlágr kola. Jak se těšil na tento zápas trenér Petr Slončík? ,,Já jsem se na zápas těšil. S Hranicemi jsou nejlepší zápasy. Oni chtějí hrát fotbal, čímž se chceme prezentovat i my, takže jsem věděl, že to bude kvalitní. Nehledě na to, že i počasí bylo fotbalové, popršelo, takže se hrál rychlý fotbal, měl tempo a přesně se splnilo mé očekávání,“ začal na úvod trenér Slončík, který měl taktiku jasně danou. ,,Nerozlišujeme, jestli hrajeme doma nebo venku. Stále platí, že chceme hrát s míčem na zemi, být aktivní, kombinovat a být nebezpeční, což se nám dařilo,“ vysvětlil.

První poločas skončil bez branek. ,,Ve své podstatě jsme měli první poločas pod kontrolou. Byli jsme lepší na míči, v kombinaci, aktivní, dokázali jsme dobře presovat a zamezili jsme rozehrávce soupeře, měli jsme tam výborné zisky na středu hřiště. Celkově se mi líbilo, jak pracovala středová řada včetně křídel. Jediná kaňka první půle byla, že jsme nedokázali zisky míčů ve středu přetavit ve více gólových šancí. Měli jsme lépe vyřešit předfinální a finální fázi,“ shrnul kouč první půli.

 

Zdroj: https://fotbal-slavicin.cz/

Domácí v závěru strhli výhru na svoji stranu

Ve druhém poločase se tempo vystupňovalo, přišly šance jak na naší, tak na hranické straně. ,,Začali jsme stejně aktivně a tempo ještě vystupňovali. Díky tomu jsme si vytvořili velké šance, které ale neproměnili a to nás trochu zlomilo. Hranicím to částečně pomohlo a dostali se zpět do hry. Soupeře jsme pak pustili do tří možností, kdy mohl skorovat, ale zde nás podržel brankář. Nakonec jsme dostali pár minut před koncem gól po standardní situaci, kterou musíme prostě ubránit,“ mrzelo trenéra a pokračuje. ,,Pro mě co se týče výsledku je sobotní zápas zklamáním, ale co se týče výkonu jsem byl spokojen. Bohužel fotbal se hraje na góly a my ho nedali. Po třiceti zápasech se nám nepodařilo vstřelit v utkání gól,“ řekl trenér Petr Slončík.

Ten se vrátil ještě jednou k inkasované brance. ,,Taková branka zamrzí nejvíce. Já tomu říkám gól zadarmo, prostě hloupá branka. Hráči musí být koncentrovaní a zodpovědní za své bránění v šestnáctce. Navíc ten kop nebyl ani příliš nebezpečný, gól jsme dostali od hráče, který trefil hlavičku de facto ze stoje, což je špatně, to se nesmí opakovat,“ kroutil trenér hlavou nad inkasovanou brankou.

 

Zdroj: https://fotbal-slavicin.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
web Hranic: Slavičín byl 55 minut lepším a rozhodlo, že nedal branku. V závěru jsme udeřili ze standartní situace.

FC TVD Slavičín
Petr Slončík, trenér: Příští týden nás čeká po roce opět jediné pravé Valašské El Clásico, derby s Brumovem. ,,Já tenhle zápas nějak neprožívám. Mě zajímá každé utkání. Uvidíme, jak to bude s Brumovem, kde očekávám více bojovnější zápas. Soupeř asi bude více takticky svázaný. Uvidíme, jak se nám je podaří překonat a hlavně přetavit zápas ve vítězství,“ nedělá si zatím trenér Petr Slončík příliš hlavu s nedělním zápasem.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , D. Heřmánek [-] (89. D. Bezděk [-] ) , D. Kuchař [-] , J. Ligač [-] (76. M. Rak [-] ) , M. Pak [-] (15. P. Furmánek [-] ) , M. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , P. Šišlák [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - A. Kopilec [-] (66. V. Rožek [-] ) , T. Švach [-] , V. Juřica [-] , V. Kalus [-] (86. D. Horáček [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , M. Goňa [-] , J. Žůrek [-] (74. M. Salajka [-] ) , P. Švach [-] , T. Kocián [-]

ŽK: 46. R. Kundrát , 62. M. Lasovský , 87. M. Vyka - 42. P. Švach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Částečka Michal - ŽUROVEC David, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Petr Fojtík
Tip experta: remíza

Magnet kola v Hranicích skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích