3:3
(1:0)
75. M. Avdić (p.)
79. D. Sedláček (vl.)
90. R. Demjan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Znojmo smazalo tříbrankovou ztrátu


Branky


27. R. Josefík , 52. K. Pospíšil , 70. M. Mančík - 75. M. Avdić (p.) , 79. D. Sedláček (vl.) , 90. R. Demjan
17

Zápas se odehrál za deštivého počasí. Přesto, že Znojmo prohrávalo již rozdílem tří branek, podařilo se mu zápas dorovnat a odváží si bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení

Do prvního poločasu lépe vstoupili domácí hráči a už ve druhé minutě se dostali brankou Josefíka do vedení 1:0. Ve 31. minutě měli znojemští fotbalisté příležitost stav srovnat, ale hlavička ani dorážka Róberta Demjana v síti neskončila. Za první poločas hosté již branku nevstřelili a odcházelo se tak do kabin za stavu 1:0 pro domácí Uherský Brod.

Pojištění a následný kolaps

Vstup do druhé půle také nebyl takový, jak by si asi sami hráči hostujícího celku představovali. Po deseti minutách hry dostali znojemští druhou branku. Z levé strany prošla přihrávka až na volného Kryštofa Pospíšila, kterému nedělalo problém zvýšit na 2:0.

Asi půl hodiny před koncem zápasu na 3:0 zvýšil Marek Mančík, když se míč zastavil v kaluži. A i přes to, že se Jícha snažil vyběhnutím míč odkopnout do bezpečí, Mančík byl u míče dřív a zakončil do prázdné brány.

Pak se však znojemský tým vrátil do hry! Z penalty v 72. minutě snižoval Avdič a hned o pět minut později si centr Hillaireho srazil do vlastní brány Sedláček! Stav sice pořád hrál do karet domácím, ale do konce hry zbývalo ještě deset minut. A právě poslední minuta byla pro Uherský Brod osudná, když velký tlak hostujícího týmu zužitkoval Róbert Demjan a přidal svou čtvrtou branku za Znojmo a třetí branku Znojma v zápase!

Hned po rozehrání rozhodčí ukončil zápas. Z Uherského Brodu tak veze tým Znojma cenný bod!

V dalším kole zajíždí jedenácté Znojmo na půdu pátého Uničova, který na vlastní hřišti neprohrává. Naopak Uherský Brod přivítá Otrokovice a v případě výhry se bodově na svého soupeře dotáhne.

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: První náš obdržený gól byl o nekoncentrovanosti a podcenění souboje, kdy jsme k domácímu hráči přistoupili laxně a ten skóroval, i když byl proti třem našim hráčům. Postupem času nám těžký terén vyhovoval méně než domácím. Snažili jsme se hrát technicky, byli jsme lepší. Jenže padly pak další dva góly a bylo to horší a horší. Ale naštěstí naší kombinační hrou a vírou v naše schopnosti za přispění štěstí jsme dokázali tříbrankové manko srovnat. Kluci ukázali obrovský morální kvality. Jsem na ně hrdý, co dokázali, že to nevzdali, nezabalili za stavu 0:3 a snažili se pořád vstřelit branku a s utkáním něco udělat.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] - M. Malenovský [-] (25. D. Sedláček [-] ) , K. Pospíšil [-] , P. Sklenář [-] , M. Mančík [-] (90. L. Franc [-] ) , T. Mareš [-] (55. L. Jaroněk [-] ) , R. David [-] - Š. Chwaszcz [-] , R. Josefík [-] -

1. SC Znojmo FK
F. Jícha [-] - P. Pacula [-] (57. R. Pohanka [-] ) , C. De [-] , R. Demjan [-] (90. Š. Kolařík [-] ) , M. Garčic [-] , F. Malár [-] , . St [-] , M. Moravec [-] , M. Avdić [-] , O. Cheredea [-] , A. Yanata [-]

ŽK: 27. T. Mareš , 54. M. Mančík , 71. D. Sedláček - 64. M. Avdić .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - ČERNOEVIČ Alexandr, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra hostů

Znojmo se rozjelo a teď to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích