R. David 14.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

16.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick rozhodl


Branky


10

Hattrick Davida Buchty pomohl B-týmu Baníku Ostrava k vysokému vítězství na půdě Uherského Brodu. Tým trenéra Daniela Tchuře se tak rozloučil s podzimní části vítězstvím a v 16. kole MSFL zapsal výsledek: Uherský Brod - Baník "B" 1:4!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší nástup domácích

Úvod utkání patřil domácím, kteří se dostali do několika zajímavých střeleckých pozic a po necelé čtvrthodině šli do vedení. 

 

Inkasovaný gól baníkovce přiměl k většímu důrazu a obraz hry se začal postupně vyrovnávat a otáčet.  Ve 35. minutě napřáhl David Buchta levačkou zpoza šestnáctky a trefil šibenici - 1:1. 

Obrat

Brzy po pauze se prosadil Milan Lalkovič. Navedl si míč na střelu a trefil k tyči. 

 

„Po úvodních patnácti minutách, v nichž jsme hráli velmi špatně, dopouštěli jsme se chyb, nechali soupeře v několika šancích a zaslouženě jsme pustili domácí do vedení, jsme dokázali obrátit obraz hry i skóre. Ve zbytku první půle a ve druhém poločase už to byl z naší strany výkon, se kterým jsem byl spokojen,“ hodnotil průběh utkání a herní projev svých svěřenců hostující trenér béčka Baníku Ostrava Daniel Tchuř.

 

Svůj velmi dobrý výkon korunoval David Buchta dalšími dvěma trefami. U jedné z nich mu asistoval Martin Foltyn, který se dostal s míčem do šestnáctky, poslal míč pod sebe a zhruba na úrovni penalty našel právě Davida Buchtu, a pak vybojoval míč Michal Velner a Davidovi Buchtovi přihrál tak, jak se na završení hattricku sluší a patří: před prázdnou branku.

 

„David Buchta v utkání potvrdil svoji rostoucí výkonnost,“ uzavřel hodnocení slovy k hvězdě utkání Uherský Brod – Baník Ostrava B Daniel Tchuř.

 

Po podzimní části MSFL tak Uherský Brod přezimuje na patnácté příčce se sedmnácti body a polovinu soutěže završil čtyřmi porážkami v řadě. Baníku patří sedmá příčka s osmadvaceti body a naopak zakončil podzim třemi výhrami v řadě.

 

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Po úvodních patnácti minutách, v nichž jsme hráli velmi špatně, dopouštěli jsme se chyb, nechali soupeře v několika šancích a zaslouženě jsme pustili domácí do vedení, jsme dokázali obrátit obraz hry i skóre. Ve zbytku první půle a ve druhém poločase už to byl z naší strany výkon, se kterým jsem byl spokojen. Svou rostoucí výkonnost v utkání potvrdil David Buchta.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , D. Sedláček [-] (76. L. Mareš [-] ) , M. Flasar [-] - P. Sklenář [-] (84. F. Mléčka [-] ) , M. Mančík [-] (66. K. Pospíšil [-] ) , T. Mareš [-] (56. M. Malenovský [-] ) , L. Jaroněk [-] , R. David [-] - Š. Chwaszcz [-] , R. Josefík [-] (87. L. Franc [-] ) -

FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - A. Mooc [-] , F. Kaloč [-] (76. D. Žák [-] ) , M. Lalkovič [-] (84. L. Raab [-] ) , D. Smékal [-] (61. J. Bolf [-] ) , D. Buchta [-] (84. J. Fukala [-] ) , M. Urban [-] (46. M. Macej [-] ) , M. Foltyn [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Russmann [-]

ŽK: 30. M. Vrága , 69. J. Dostál , 85. R. David - 18. D. Hasala , 78. D. Žák .
Počet diváků: 286. Rozhodčí: Machač Lukáš - PETR Zdeněk, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 12:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:15
Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: remíza

V Uherském Brodě utkání skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:33

Tip: výhra domácích