1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Nepomuka rozhodly pokutové kopy


Branky


31

Na plzeňskou Lopatárnu přijel v rámci 6. kola KPM soupeř z Nepomuka. Zápas oku diváka příliš nelahodil a po nerozhodném stavu musela přijít na řadu penaltová loterie..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějka poslal Rapid před pauzou do vedení

Vzhledem k ne úplně dobré kvalitě trávníku Rapidu bylo jasné, že tento zápas moc fotbalových momentů nenabídne.

V prvním poločase byli aktivnější domácí, kteří se snažili kombinačně probojovat před bránu gólmana Barocha. Nepomuk ale dobře bránil a spoléhal se především na dlouhé balóny za obránce domácích.

Divákům zatrnulo po jednom ze zákroků hráče hostů na útočníka Šmída, který inkasoval tvrdý hit kopačkou do obličeje. Tento zákrok, vhodný spíše do oktagonu, však zůstal k údivu všech přítomných bez karetního trestu.

Trest pro Nepomuk ale přeci jen přišel. Po rohovém kopu ve 40. minutě naservíroval Harmady balón přesně na hlavu Matějky, který se v takových situacích nemýlí a plzeňský celek šel chvíli před pauzou do vedení 1:0.

Hostům se podařilo srovnat krok

Důležitý moment druhé poloviny utkání přišel v 52. minutě. Po brejku hostů byl, zdálo se nedovoleně zastaven obránce Rapidu Tarhaj. Sudí však nechal akci pokračovat. Na jejím konci se zjevil útočník Kašpar a tvrdou ranou překonal Bekeho, který musel zaskočit za nemocného Lišku.

Domácí se snažili opět strhnout ručičky vah na svou stranu. Matějkova další hlavička skončila na břevně a Kleknerův fantastický volej pár minut před koncem famózně lapil Baroch.

Poslední slovo měl Nepomuk po rychlém brejku, který ale zůstal nevyužit a tak se šlo na pokutové kopy.

 

Bod navíc putuje do Nepomuka

Hned první dvě penalty domácích nevyužili Harmady a Čupalka, hosté oproti tomu byli stoprocentní a hráči Nepomuka si tak odváží dva body z Plzně po výhře 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Dan Matějka, hráč domácích: Doma se nám herně nedaří tolik jako venku, navíc jsme od minulého zápasu s Vejprnicemi na výkonu nepochopitelně ubrali. I tak si myslím, že jsme si zasloužili vyhrát. Nepomuk příliš fotbalové krásy do Plzně nepřivezl.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - J. Šmíd [-] , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , P. Filipčík [-] (56. J. Havelka [-] ) , L. Hajšman [-] , M. Špicl [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Nový [-] , D. Šmíd [-] (65. R. Rous [-] ) , M. Kašpar [-] (78. P. Váňa [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (88. M. Březák [-] ) , J. Kozák [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

ŽK: 52. M. Čupalka , 59. D. Tarhaj , 70. J. Šmíd , 75. J. Harmady , 84. D. Matějka , 86. P. Beke - 60. M. Kašpar , 86. T. Knapp .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

11. 9. 2019 11:21
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza