Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Šenov doma schytal od Čeladné kanára


Branky


9

Šenovu vůbec nevyšel zápas s Čeladnou a na domácím hřišti vysoko prohrál. Hattrick vstřelil hostující Taraba.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladná vstřelila tři branky

První kolo nám mimo jiné nabídlo souboj Šenova, který se v minulém ročníku zachránil až v posledním kole a Čeladnou, která skončila na čtvrtém místě a s třetím nejlepším útokem v soutěži. Do nové ročníku však vstupuje oslabená o svého nejlepšího střelce z minulé sezóny. Martin Váňa totiž přestoupil do konkurenčního Brušperku. Teď se přesuňme k zápasu. Čeladná do utkání vstoupila jako uragán a dostala se do vedení již ve 2. minutě, když se po ztrátě domácích zmocnil míče Moučka a pěknou střelou k tyči nedal brankáři Rajkovi šanci – 0:1. Šenov již od začátku tahal za kratší konec. V 15. minutě se opět prosadili hosté a opět to byl Moučka. Při brejku utekl Horváth za obranu soupeře. Ocitl se až před gólmanem, kde zvolil přihrávku na volného Moučku, který měl jednoduchou práci – 0:2. Domácí se dostávali na polovinu Čeladné jen zřídka. Jedena z jejich mála pokusů ale skončil na tyči. Ke konci poločasu, přesněji ve 43. minuě, vybojoval míč Dušík. Následně nacentroval před bránu na volného Kahánka, který prostřelil gólmana – 0:3. Poločas tak končí tříbrankovým náskokem pro hosty.

Druhý poločas patřil Tarabovi

Čeladná si druhý poločas skvěle pohlídala a nedovolila domácím takřka nic. Okolo 50. minuty zahrával standartní situaci Moučka, ale jeho střela skončila pouze v náručí brankáře. V 55. minutě získal míč Gaži, který nádherně vyslal Tarabu a ten střelou k tyči nedal gólmanovi šanci – 0:4. V další šanci se objevil Bláha. Svou tvrdou střelou ale trefil pouze brankáře. V 63. min se dostal po akci k dorážce opět Taraba a jeho pokus byl neomylný - 0:5. V 77. minutě vyšla další spolupráce mezi Gažim a Tarabou, když prvně jmenovaný poslal míč za obranu, kde ho získal právě Taraba a zkompletoval svůj hattrick - 0:6. V závěru se ještě pokusil navýšit vedení Moučka, když se po centru Křivy dostal sám před gólmana, kterého pouze trefil. V konečném znění tak Šenov schytal od Čeladné potupného kanára.

 

Šenov v příštím kole zajíždí do Pusté Polomi. Čeladnou čeká doma Český Těšín.



Sestavy


SK Šenov
I. Rajko [-] - J. Starý [-] (62. L. Toral [-] ) , I. Pop [-] , Z. Bednář [-] , M. Aniol [-] , J. Stibor [-] , F. Želazko [-] , V. Malysz [-] , R. Mostýn [-] , T. Müller [-] , D. Bílý [-]

SK Beskyd Čeladná
J. Stareček [-] - J. Kahánek [-] , M. Dušík [-] (68. M. Váňa [-] ) , M. Bláha [-] , M. Šimák [-] , M. Moučka [-] , D. Horváth [-] , F. Gaži [-] , A. Taraba [-] , Š. Křiva [-] , R. Jackovič [-] (46. D. Chýlek [-] )

ŽK: 18. I. Pop .
Hráči zápasu: A. Taraba , M. Moučka .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: SVOBODA Marian - JURYGÁČEK René, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra hostů

Šenov narazí hned v prvním kole a s Čeladnou doma prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích