Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína pálila ostrými! Vysoká výhra znamená posun na druhé místo


Branky


28

Duel dvou týmů z popředí tabulky Okresního přeboru měl jednoznačný průběh. Stará Hlína před vlastními fanoušky zvládla souboj s Číměří bravurně a šesti vstřelenými brankami zápas jednoznačně ovládla. Domácí se po zisku důležitých tří bodů posunuli na druhou pozici, hosté se propadli na osmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli domácí spokojenější

V sobotu 28.9.2019 byl na fotbalovém stadionu FK Staré Hlíny odehrán duel dvou týmů z popředí tabulky okresního přeboru. Do Staré Hlíny dorazilo k utkání 8. kola přeboru mužstvo z Číměře. Domácí tým chtěl potvrdit dobrý výkon z minulého kola a získat tři body. Za krásného počasí a na skvěle připraveném trávníku se očekával pohledný fotbal, který oba týmy v úvodu sezóny předvádí. Úvod utkání patřil domácímu mužstvu, které si kombinační hrou vytvořilo několik slibných šancí a již ve 2. minutě zápasu otevřel skóre Jan Hrbek. Tomáš Štědrý rozehrával rohový kop, na přední tyč si naběhl Petr Šauer, posunul míč do pokutového území přímo na nohu Jana Hrbka, který pohotově pálil z první a přesnou střelou k tyči překonal golmana hostů z Číměře. Stará Hlína se stále tlačila do útoku. Za další dvě minuty navýšil skóre aktivně hrající Tomáš Štědrý. Obešel stoperskou dvojici a zkušeně zakončil individuální akci pod padajícího golmana hostů. Na bleskový nástup domácích hráčů ze Staré Hlíny nedokázala Číměř reagovat. Domácí tým předváděl pohledný kombinační fotbal a vytvářel si nebezpečné příležitosti, ale bez gólového efektu. Především záložní řada domácích svým výkonem držela hosty pod tlakem. Číměř si vytvořila šanci ke vstřelení branky v polovině první pětačtyřicetiminutovky, ale hlavička hostujícího útočníka mířila mimo branku domácích. Dobře organizovaná obrana domácích, nepustila hosty do žádné vyložené šance, naopak domácí tým měl v první polovině utkání ještě několik slibných příležitostí, ale bez gólového efektu a tak první dějství skončilo 2:0 pro Starou Hlínu.

Vysoké vítězství Staré Hlíny

Začátek druhého poločasu opět patřil domácímu mužstvu, když se v 53. minutě prosadil kapitán Radek Chmátal, po narážečce s Mojmírem Vonkou, přesně zakončil střelou k levé tyči a navýšil tak vedení na 3:0 pro Starou Hlínu. O čtyři minuty později se po krásné kombinační akci dostal ke slovu Miroslav Šauer. Rozehrál na volného Radka Chmátala, ten obešel obránce a vrátil zpět Miroslavu Šauerovi, který pokračoval směrem do pokutového území, zde vybídl ke skórování Mojmíra Vonku, ale ten místo očekávané střely zvolil efektní přihrávku patou na rozběhlého Miroslava Šauera, který mazácky překonal brankaře Číměře a domácí fanoušci se mohli radovat počtvrté. O další změnu skóre na 5:0 ve prospěch domácích se postaral Petr Dolejší, který v 78. minutě vstřelil svůj premiérový gól za Starou Hlínu z pokutového kopu po nedovoleném zákroku na Miroslava Bendu. S chutí hrající domácí tým na hřišti dominoval ve všech herních činnostech. Číměř v této fázi utkání působila již odevzdaným dojmem, čehož se snažila Stará Hlína využít, ale další gólové příležitosti domácí trestuhodně zahazovali. Gólovou tečku v utkání obstaral střídající Petr Kodada, když v 90. minutě zkušeně obešel tři bránící hráče a střelou z úhlu překonal bezmocného brankaře Číměře a stanovil konečný výsledek utkání na 6:0 pro domácí tým FK Stará Hlína. Stará Hlína tak mohla slavit se svými fanoušky vysokou výhru a posun v tabulce na druhou pozici.

Autor: FK Stará Hlína



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Dolejší [-] (78. M. Přibyl [-] ) , M. Pfeifer [-] , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] - S. Valek [-] (73. Z. Hrabal [-] ) , M. Vonka [-] (88. J. Chalupský [-] ) , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - T. Štědrý [-] (46. M. Benda [-] ) , S. Kadlec [-] (46. P. Kodada [-] )

Číměř
A. Janata [-] - J. Feytl [-] (46. R. Sehner [-] ) , M. Veith [-] , J. Kaiseršot [-] , M. Drabík [-] (31. V. Hašek [-] ) , T. Láf [-] (46. P. Hynek [-] ) , P. Hornek [-] (70. J. Jehnět [-] ) , J. Drábik [-] , V. Brabec [-] (73. P. Nižník [-] ) , J. Zach [-] , T. Kratochvíl [-]

Hráči zápasu: P. Dolejší , J. Hrbek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MACHÁČEK David - KROPÍK Milan (N), PÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí to nebudou mít lehké, ale věřím, že vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích