1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přílepek zařídil Stráži v posledních minutách remízu s Horním Žďárem


Branky


31

Fotbalisté Horního Žďáru v 7. kole Okresního přeboru zavítali na hřiště Stráže nad Nežárkou. Domácí minulé kolo nebodovali, v sedmém kole ale remizovali s Horním Žďárem 1:1. Hosté šli těsně před koncem poločasu do vedení po gólu Voldána, ale za Stráž v 76. minutě srovnal Přílepek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

V 7. kole jsme zajížděli na půdu čtvrtého týmu tabulky Sokol Stráž nad Nežárkou, kde jsme se museli obejít bez našeho střelce Patrika Vopravila který v týdnu onemocněl. I přesto jsme první poločas hráli celkem dobrý fotbal proti domácím, kteří bránili v osmy lidech a vytvořili si několik šancí. Proměnit se povedlo pouze jednu. Po volném kopu jsme nastřelili břevno a po sérii dobře zahraných rohů jsme nedokázali zakončit přesně. Na konci poločasu se dostal do úniku Karel Voldán a svoji střelou na zadní tyč nám zajistil vedení. Poločas tedy skončil jednobrankovým vedením hostujícího týmu.

Oba týmy nakonec berou bod

Druhý poločas jsme ovšem polevili a koledovali si o inkasovaní branky. Klíčový moment byl když jsme z dalšího úniku nedokázali přesněji zakončit na 0:2 a zlomit tak odpor domácích. Naši obranu zaměstnávali pouze dva hráči domácích ale i to stačilo. Po nenápadné střele ze střední vzdálenosti trefil domácí útočník břevno. V další akci zakročil reflexivně náš brankář a zachránil tak tým od vyrovnávací branky. V 76. minutě jsme ovšem vytvořili obrovskou chybu, kdy jsme místo odkopu volili přihrávku ve vlastním vápně, kterou vystihl domácí Daniel Přílepek a přesnou křižnou střelou nedal brankáři šanci. Z naší strany je to určitě bodová ztráta, měli jsme vyhrát. Těšit nás může, že jsme jako jediní dosud neprohráli v tomto ročníku a držíme první příčku. Musíme dát všechny bolístky do kupy a připravit se na domácí souboj se Strmilovem.

Autor: FK Horní Žďár



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Facebook: Vzhledem k tomu, že jsme hráli v 10 lidech, když se nedostavili k zápasu bez omluvy dva hráči, tak je pro nás bod se Žďárem zlatý.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , O. Říha [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , T. Jančura [-] , B. Chovítek [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - I. Adam [-] , Š. Dolák [-] , D. Šablatura [-] , T. Pivko [-] - M. Koranda [-] (65. J. Hrdlička [-] ) , L. Stejskal [-] , K. Voldán [-] , M. Píšan [-] , P. Völfel [-] (66. F. Zwicker [-] ) - M. Fára [-]

ŽK: 48. M. Zvára , 82. B. Chovítek - 88. L. Rešl , 90. M. Fára .
Hráči zápasu: V. Mikuláštík , D. Přílepek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KOUDELKA Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fotograf, Zpravodaj, Fanoušek - SK Popelín 1932 | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů