FOTO: Janov se trápí, Sýkořice byla nad jeho síly


Branky


17

Janov by se jistě viděl na jiné pozici a také by chtěl předvádět lepší výsledky. Nyní hostující Sokol zajížděl na půdu Sýkořice, která je zejména doma velmi silná. To potvrdila i nyní a byť bylo do poslední minuty oč hrát, svěřenci Petra Kovaříka body nepustili a ty tak zůstaly v domácím areálu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Stancia

Zápas začal pro domácí nejlépe jak jen mohl. Janovu se na tomto hřišti nedaří a 5. minuta toho byla zdárným příkladem. Po podražení Stancia měla Sýkořice k dispozici pokutový kop, ale sám faulovaný poslal míč mimo zařízení. Hra byla velmi vyrovnaná, a tak se na větší šanci dlouho čekalo. Ta přišla na hostující straně. Janov mohl jít do vedení, ale samostatný únik hostujícího hráče nebyl řešen ideálně, především chabé zakončení, se kterým neměl Růžička problém.

 

Po půl hodině se domácí přeci jen dočkali. Richter vyzkoušel zpoza šestnáctky pozornost Zusky, který si s jeho pokusem poradil a vyrazil jej. K dorážce se dostal Serban, který ale nechal vyniknout Zusku. Pomoci od obrany se zkušený brankář Janova ale nedočkal, a tak dorážku uklízel za jeho záda Richter - 1:0. Vedení Sýkořice mohlo být navýšeno, ale pěknou střelu Kovaříka zastavilo břevno.

Janov nenašel odpověď

Janov měl za sebou nepříliš povedený poločas, a tak v tom druhém měl co napravovat. V útočném snažení toho ale příliš nepředvedl. Nebezpečně zahraný přímý kop domácí přečkali, stejně tak jako obrovský závar, po kterém za domácího brankáře musel na brankové čáře zaskakovat Kučera. Čas plynul, hra se odehrávala opět mezi dvěma vápny, kdy si další příležitosti oba týmy nevypracovaly.

 

Janov vsadil vše na jednu kartu, neboť příliš času mu již nezbývalo. Otevřených okének v hostující defenzivě nejprve mohl využít Kovařík, ale Zuska svůj tým držel v bodové naději. Ale ani on nezabránil úniku a gólovému zakončení Serbana, který definitivně rozhodl o výhře svého celku - 2:0. Síť se mohla rozvlnit ještě jednou, ale Kovaříkovu přihrávku neusměrnil do zařízení V. Hříbal.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sokola Sýkořice, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Sešla se nám velká marodka a to byl asi kámen úrazu. Věděli jsme, že to bude těžké, protože v Sýkořici se nám nikdy nedařilo. Sýkořice hrála dobře a zaslouženě vyhrála. Nám nezbývá nic jiného, než se soustředit na další zápasy.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KREJČÍK Filip (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 10:28
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Janov nebude chtít ztratit další body a veku vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů