Janov vypráskal Pavlíkov devíti góly


Branky


20

Pavlíkov na tento hrací víkend nebude vzpomínat vůbec v dobrém. Janov nastoupil ve velkém stylu a po úvodní dvacetiminutovce se mohl těšit hned ze čtyřgólového náskoku. Poté domácí dá se říci polevili, ale i tak je celkových devět obdržených branek až příliš. Pavlíkovští mají tak v příštím kole rozhodně co napravovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov pálil ostrými

Kdo přišel na zápas později, mohl litovat. Janov nasadil laťku opravdu vysoko a skóre se měnilo hned v 1. minutě, kdy proměnil Kail samostatný nájezd po přihrávce od Bečiroviče - 1:0. Uběhla sotva minuta a domácí se radovali znovu. Bradáč postupoval sám na Konopáska a orazítkoval tyč. Míč se odrazil ke Kailovi a ten se mohl radovat z další branky - 2:0. Úvodní desetiminutovka nenabrala svého konce a znovu to byl Kail, který byl u další branky, tentokrát vyslal do samostatného nájezdu Štefla - 3:0.

 

Pavlíkov se nestihl rozkoukat a už musel dohánět třígólové manko. Horší začátek pro hostující celek snad ani nemohl být. A nebo mohl? K míči za vápnem se dostal Růžička a technickou střelou navýšil vedení - 4:0. Hrozivý úvod alespoň trochu odvrátil po chybě janovské obrany Gebhart, který tváří tvář Zuskovi nezaváhal - 4:1. Je to k neuvěření, ale běžela 16. minuta a domácí udeřili popáté! Kail našel Bradáče a ten zpoza vápna nedal Konopáskovi šanci - 5:1.

 

I přes luxusní náskok hra Janova měla mezery, avšak na slátanou sestavu hostí to s klidem stačilo. Pavlíkov nepřijel v optimální sestavě a na jeho hře to bylo znát. Po půl hodině hry se domácí prosadili ještě jednou. Bradáč zakombinoval s Bečirovičem a ten stanovil konečné poločasové skóre - 6:1. Lepší začátek si Janov mohl jen ztěží přát.

 

Kail završil hattrick

Drtivý nástup domácích v prvním poločase se neopakoval. Pavlíkov se svým soupeřem držel krok, ale i tak to byli domácí, kteří měli častěji míč na kopačkách a maximálně využívali výhody domácího prostředí. Na další branku se čekalo až do 70. minuty, kdy se do míče z dálky opřel Kinter a Konopásek si s jeho pokusem nedokázal poradit - 7:1. O deset minut později přibylo na listinu střelců další jméno. Bradáčovo prodloužení zužitkoval Konvalinka a samostatný nájezd zkušeně proměnil - 8:1.

 

Pavlíkovští se už viděli v kabině, ale Janov pálil dál. Poslední branku si připravil Kail a nutno říci, že stála za to. Na své dva góly a asistence domácí záložník navázal krásnou individuální akcí v hostující šestnáctce, kdy se prosadil přes několik hráčů a třešničkou na dortu mu byl gól, který znamenal hattrick - 9:1. A příchozí diváci se mohli těšit z gólu ještě jednou. Ke smůle domácích a štěstí pavlíkovských hráčů to nebyla desítka, ale pomyslný čestný úspěch, který zaznamenal po samostatném nájezdu Kofel - 9:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Věděli jsm, že musíme vyhrát. A skóre, kterým se nám to povedlo, je příjemným bonusem. Hra nebyla úplně ideální, ale využili jsme skoro každou šanci, co jsme měli. Pavlíkovu přeji hodně štěstí do dalších kol.

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Provizorní sestava, nedostatečná tréninková docházka, nefotbalovost a nechuť hrát. Tyto aspekty vedly k tomu, že jsme domácím na jejich malinkém hřišti a těžkém terénu nemohli stačit. Z naší strany velký zmar.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LODER Tomáš - DOHNAL Petr (N), HEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2019 11:31
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 07:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:47

Tip experta: remíza

Obou celkům se v poslední době moc nedaří. padne málo branek a stav skončí nerozhodně.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 19:13
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích