Lipí je dál stoprocentí, naopak Dívčice čekají na první bod


Branky


64. P. Kaše
0

V 6. kole na sebe narazily týmy z opačných pólů tabulky. Poslední Dívčice, které v letošní sezoně čekají na svůj první bodový zisk, hostily vedoucí tým z Lipí. Ten přijel k zápasu v pozici vedoucího týmu tabulky, když ještě neztratil ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácímu celku, který držel častěji balón na svých kopačkách. Hráčům Lipí jako by chvíli trvalo, než se adaptovali na velké dívčické hřiště. Dívčice ale naštěstí své územní převahy nedokázaly využít a tak pomalu, ale jistě, začali přebírat otěže utkání hostující hráči. Ti si vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale žádnou z nich nedokázali přetavit ve vedoucí branku. Nejprve Holinka, netrefil hlavou ideálně, poté Lávička pálil dvakrát z voleje mimo tři tyče a brankou neskončila ani šance Ondřeje Kaše po pěkné akci Klečky. A tak mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně, kdy Macháčkovy, musela pomoci po jedovaté střele jednoho z domácích borců branková konstrukce.

Prakticky celé druhé dějství, se odehrávalo na polovině hráčů Dívčic, na které se valil jeden útok za druhým. Z několika stoprocentních příležitostí ale dokázalo Lipí využít pouze jedinou. V 64. minutě poslal do vápna z pravé strany nadýchaný centr střídající Martin Svoboda, balón propadl až na zadní tyč ke kopačkám Petra Kaše, který ho vzápětí poslal neomylně do sítě – 0:1. O chvíli později vystihl chybnou rozehrávku domácích Pavel Svoboda, jenž následně sám před domácím gólmanem Dolejším neuspěl, ale ještě stihl přihrát Petrovi Kaše. Ten ještě vylepšil střeleckou pozici pro Lávičku, který ale na místo zakončení volil kličku, se kterou si Dolejší bez větších problémů poradil. Smutný hrdina utkání Roman Lávička měl za dalších pár minut možnost na reparát, kdy k němu propadl na zadní tyč dlouhý balón. Překvapený středopolař Lipí ale nedokázal z metru dopravit balón do prázdné branky. Nechybělo málo a hosty mohly neproměněné šance hodně mrzet. Po rohovém kopu domácích totiž napálil odražený balón z první domácí Ježek a jeho dělovka za velkým vápnem jen těsně minula Macháčkovu branku. A protože brankou neskončilo ani několik střeleckých pokusů Pavla Svobody, ani žádný z rychlých protiútoků Lipí, skončilo utkání nejtěsnějším možným vítězstvím hostí z Lipí – 0:1.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta ( hráč TJ Mír Dívčice ): "Doma jsme chtěli konečně uspět a vyhrát. Myslím si, že jsme špatně nehráli, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit ani branku a to se pak body sbírají těžko. Začíná to vypadat na pořádnou výsledkovou krizi."

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Nutno podotknout, že Dívčice se prezentovaly velmi fotbalovým dojmem a jejich postavení v tabulce neodpovídá kvalitám tohoto celku. To s dosavadními výsledky Lipíčka panuje pochopitelně spokojenost, nikoliv však již s proměňováním šancí, což nás trápí již od začátku sezóny. To, co my dokážeme spálit, je opravdu zarážející. Naštěstí nás to (zatím) nemusí mrzet."



Místo: Dívčice. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.