3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V atraktivním utkání Mokré vyválčilo tři body proti Čtyráku


Branky


29. O. Fošum , 61. O. Fošum , 90. P. Alexa - 50. J. Čejka
17

Fotbalisté Mokrého si doma poradili s rezervou Čtyř Dvorů v poměru 3:1 a jejich jarní neporazitelnost pokračuje. Domácí posadil na koně Ondřej Fošum v první půli. Po změně stran vyrovnal Jindřich Čejka. Po hodině hry vrátil vedení domácím druhou brankou Ondřej Fošum. Výhru Mokrého pečetil těsně před koncem utkání Petr Alexa. Hosté tak nenavázali na vysokou výhru z minulého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Fošum

Sobotní slunečné odpoledne nabídlo zaplněnému stadiónku v Mokrém velmi zajímavou podívanou. Zlivsko-čtyrácké partě se bohužel rozšíříla marodka o Pečeného, Hrubce, Zareho, Vančuru a Roudnického, takže čtyrácký kormidelník Kuna musel opět improvizovat se složením sestavy a lavička čítala bohužel jen Vymětalíka a golmana Žižku, který byl připraven jako hráč do pole. Od první minuty se hrál atraktivní duel. V prvních deseti minutách měl dvě stoprocentní gólové šance Kučera, ale ani s nimi si zkušený strajkr neporadil. Hrál se kombinační fotbal, kdy si ani jeden z týmů nedaroval metr volného místa a byly k vidění šance na obou stranách, na čtyrácké selhal Bukovský a Čermák a na straně domácích několikrát zastavila velmi dobře hrající bratry Alexovi hostující defenzíva v čele s gólmanem Novákem. K první změně skóre došlo po půlhodině hry, kdy na levé straně hostující defenziva nezachytila nabíhajícího Ondřeje Fošuma do ulice a hezkou střelou dal na 1:0 a za tohoto stavu šly také oba celky o poločase do šaten.

Mokré bere tři body

Druhý poločas začal stejně jako ten první intenzivní hrou obou celků. V 50. minutě hostující Jindřich Čejka svou pumelicí uklidil odražený balon pod břevno a bylo srovnáno 1:1. Hrálo se dál ve vysokém tempu a po několika zajímavých šancích si v 61. minutě vzal znovu slovo domácí Ondřej Fošum a zvýšil na 2:1 pro Mokré. V 81. minutě byl vyloučen hostující Karlíček po druhé žluté kartě a tím se snížily šance na vyrovnání, kdy čtyrácké juniorce docházely fyzické síly. Hosté hráli poslední desetiminutovku vabank s rozestavením na tři beky a v samotném závěru zápasu Mokré přetavilo brejk do otevřené obrany Petrem Alexou umístěnou střelou k tyči na 3:1. Velmi pohledné utkání nabídlo emoce a několik šancí na obou stranách a zaslouženě vyhrálo Mokré, kdy se Čtyrák předvedl v dobrém světle a doplatil na neproměněné šance. Za hostující celek stojí za vyzdvihnutí skvělý výkon brankáře Nováka a výborně hrajícího Sekyry.

Autor: Petr Karlíček



Sestavy


TJ Mokré
L. Kalina [-] - P. Drechsler [-] , P. Bláha [-] , T. Alexa [-] , P. Štumbauer [-] , P. Alexa [-] , P. Dvořák [-] , O. Fošum [-] , L. Bohatý [-] , J. Hrabánek [-] , A. Maštera [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
P. Novák [-] - D. Trča [-] , D. Čermák [-] , O. Bukovský [-] , J. Čejka [-] , M. Fürst [-] , M. Viktora [-] , L. Sekyra [-] , D. Jelínek [-] , P. Karlíček [-] , L. Polesný [-]

ŽK: 24. P. Drechsler , 49. O. Fošum - 21. P. Karlíček , 66. L. Sekyra . ČK: 76. P. Karlíček .
Hráči zápasu: L. Bohatý , O. Fošum , L. Kalina - L. Sekyra , P. Novák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: GALOVIČ Vojtěch - MIKYSKA Jaroslav, HEIDER Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jakub Brousek
Tip experta: výhra domácích

Mokré má dobře našlápnuto a i když Čtyrák hraje pěkný fotbal tady neuspěje.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza