Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice čtyřmi góly složily rezervu Týna a vyhouply se zpět do čela tabulky


17

Fotbalisté Dívčic ve 21. kole III. třídy porazili rezervu Týna 4:1 a posunuli se zpět na první místo tabulky. V první půli otevřel skóre střetnutí domácí Martin Špinar a druhou branku přidal Pavel Hezoučký. Po pauze zkompletoval hattrick Pavel Hezoučký. Hosté pouze snížili brankou Marka Pešty. Dívčice mají náskok jednoho bodu z prvního místa na druhé Bavorovice. Týnské béčko nenavázalo na domácí výhru právě s Bavorovicemi a je deváté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli domácí

Týnské béčko minulý týden na domácím hřišti porazilo Bavorovice, na čemž se hned třemi góly podílel Milan Tomka. Hosté i se svým druhým nejlepším střelcem v základní sestavě přijeli na hřiště v Dubenci. Vstup do zápasu hraného v takřka letním počasí měli lepší domácí fotbalisté, ale převahu se jim nepodařilo vyjádřit gólově. Střela Špinara skončila pouze na tyči a dva centry Šrámka z levé strany bohužel nenašly svého adresáta. Ve 20. minutě si narazil míč Špinar s Hezoučkým a brankář Valtr musel předvést skvělý zákrok. Dívčice ovšem nemusely dlouho smutnit. Martin Špinar prošel obranou jako nůž máslem, opřel se do míče a ten zapadl přesně k levé tyči - 1:0. Krátce na to musel Valtr opět vytáhnout skvělý zákrok proti střele Špinara. Týn mohl srovnat, střela Radka Podhradského z přímého kopu ale skončila vysoko nad brankou. O pár minut později ale přišla obrovská chyba na útočné polovině domácích a Pavel Hezoučký se řítil od půlící čáry vstříc hostující bráně a i když to vypadalo, že těsně před brankovou čárou upadne, nakonec míč do sítě dopravil - 2:0. Těsně před koncem půle našel gólman Klepal dlouhým nákopem Hezoučkého, ten ale v obrovské šanci nedokázal překonat brankáře hostí a stav tak zůstal nezměněný.  

Hezoučký zkompletoval hattrick a Dívčice berou tři body

Druhý poločas začaly Dívčice opět aktivní hrou, ale vstřelit třetí branku se jim nepodařilo. Špinar opět nastřelit tyč a ostatní šance zastavil praporek pomezního rozhodčího. Dívčice se dočkaly po hodině hry. Martin Špinar našel krásným centrem hlavu Pavla Hezoučkého a ten poslal domácí celek do vedení 3:0. I béčko Týna mělo ve druhém poločase své šance, ale nevyužilo je. V 76. minutě se dokázali prosadit také hosté. Zaváhání domácí defenzivy potrestal rychlým protiútokem Marek Pešta - 3:1. Po této brance byli hosté ještě více aktivnější, ale když už se začali nadechovat k náporu, tak Pavel Hezoučký v 82. minutě zkompletoval hattrick a definitivně rozhodl zápas. V závěru zápasu už byli domácí opatrní, byli i více na míči, ale hlavní rozhodčí pískal jeden faul za druhým, takže se víc přerušovalo než hrálo. Mrzet je to však nemuselo, Dívčice dotáhly utkání do vítězného konce a v tabulce se vrátily na vedoucí pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Získali jsme velice důležité tři body. V prvním poločase jsme hráli velice dobře, a díky Špinarovi a Hezoučkému jsme dali pěkné góly a vedli. Ve druhé půli byl Týn trošku lepší, to musím uznat, ale nám se přesto podařilo vstřelit další dvě branky. Utkání jsme zvládli, tým ukázal velkou vnitřní sílu. Obrovsky nám pomohli i diváci, kteří nás strhli. Myslím si, že jsme si vyhráli zaslouženě, ale nebylo to nic jednoduchého a zkomplikovali jsme si to sami.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - Š. Hájek [-] , V. David [-] , L. Waldhauser [-] - V. Valenta [-] , J. Špán [-] , M. Šrámek [-] , F. Hamáček [-] , L. Tvrzický [-] , P. Hezoučký [-] , M. Špinar [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - M. Tomka [-] , S. Melnykovskyi [-] , F. Ullrich [-] , R. Podhradský [-] , K. Klein [-] , M. Pešta [-] , L. Stoklasa [-] , T. Hamáček [-] , O. Lukeš [-] , Š. Cvach [-]

Hráči zápasu: J. Špán , P. Hezoučký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - AMBROŽ Martin (N), HUDEČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jakub Brousek
Tip experta: výhra domácích

Vyhrají domácí. Nemůžou si dovolit zaváhat.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích