1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčické trápení pokračuje, bodově nezabraly ani doma s Chrášťany


Branky


0

V 5. kole III. třídy přivítaly Dívčice na svém hřišťi mužstvo Chrášťan. Domácí tým v nové sezóně ještě nebodoval a chtělo doma konečně urvat nějaké body. Hosté, kteří sestoupili o soutěž níže, urvali minulý týden první tříbodový zisk a v bodovém tažení chtěli pokračovat i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plány Dívčic na bodový zisk utrpěly první trhliny už v 15. minutě, když se po špatném odkopu z brejku po ose Suchan - Svatoš dostal míč k Vomáčkovi a ten se trefil na druhý pokus přesně – 0:1. Domácí tým, ale dokázal v následujících minutách hru vyrovnat a snažil se jít za rychlým vyrovnáním. Bohužel kombinace se dívčickým příliš nedařila. To hosté hrozili z nebezpečných brejků, kdy domácí několikrát podržel brankář Dolejší. Jirásek utekl po křídle, prudce odcentroval a Vomáčka z těžké pozice trefil břevno. Poté opět Jirásek dvakrát nedokázal nahrát před prázdnou branku volnému Vomáčkovi. Po závaru po rohu skončila Drozdova tečovaná střela těsně vedle.Po ojedinělé šanci Dívčic se dostal do vápna nejaktivnější hráč domácích Hezoučký, který byl následně faulován. Sudí Zevl nepochopitelně nařídil přímý kop mimo vápno a z následné šance se nestalo nic vážného. Domácím hráčům se přesto do poločasu podařilo vyrovnat, když se po pěkné individuální akci trefil kanonýr Hezoučký - 1:1. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:1. 

Druhý poločas začal v režii domácích. Dívčice kombinovali, ale v útočné fázi si nevytvořili vážnější příležitost k zakončení. Hosté měli několik brejkových situací, ale Svatoš nejprve přehodil s vybíhajícím brankářem i branku domácích. A o chvilku později Vomáčka z úhlu orazítkoval obě tyče Dolejšovy branky. Hra se jinak odehrávala mezi oběma vápny soupeřů. Když už se zdálo, že zápas bude směřovat k dělbě bodů, přišel rozhodující moment utkání. Chrášťany zahrály rohový kop, který přeletěl vápno a hostující hráč Zeman nakopl balon, který zapadl přesně k tyči. Do konce už se nic zajímavého nestalo, takže si hosté odvezli z Dívčic všechny body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta ( hráč TJ Mír Dívčice ): "Zase se nám nepodařilo získat ani bod. Chrášťany ať je to jak chce, byly hratelný soupeř a ze zápasu se dalo určitě vydolovat víc. Už nevím co by se mělo změnit, aby jsme konečně zabrali."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (TJ Sokol Chrášťany): "Začátek jsme nechytli a hned jsme domácí pustili do dvou nebezpečných situací. Pak jsme převzali otěže zápasu a byli jsme lepší. Z toho jsme vytěžili i vedoucí branku. Dále jsme útočili, ale další gól jsme nepřidali. Po přestávce se dlouho hrálo neurovnaně se spoustou soubojů a nepřesností. Domácí vycítili šanci a trochu nás zmáčkli, ale bylo to bezzubé. I tak jsme mohli přidat góly. Zasloužený vítězný gól nakonec přišel pár minut před koncem, když se trefil Zeman. Jeli jsme si pro body, které jsme nakonec získali, ale přišli jsme o další dva zraněné hráče základní sestavy. To není moc pozitivní s výhledem na příští týden, kdy hrajeme v sobotu a v pondělí."



Sestavy


TJ Mír Dívčice
F. Brož [-] - J. Bezpalec [-] , P. Ježek [-] , Š. Hájek [-] , R. Krištůfek [-] - J. Vavroch [-] , V. Valenta [-] , P. Pomeje [-] , J. Valenta [-] - P. Hezoučký [-] , J. Špán [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - M. Jedlička [-] , P. Koňařík [-] , P. Mach [-] , V. Mach [-] - R. Drozd [-] , M. Zeman [-] , P. Suchan [-] - K. Jirásek [-] , P. Svatoš [-] , J. Vomáčka [-]

Hráči zápasu: M. Zeman , J. Vomáčka .
Místo: Dívčice. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.