2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dešná bere se Strmilovem bodík


Branky


0

Poslední celek přeboru se proti favoritovi vytáhl a dlouho sahal po třech bodech. Hráčům Dešné vyšel začátek, svého protivníka zatlačili a vyústěním jejich snažení byl vedoucí gól Píši. Fotbalovější Strmilov však postupně aktivitu přestěhoval na svou stranu a povedlo se mu srovnat. Po změně stran domácí znovu strhli náskok na svou stranu, ale první výhru v sezoně nakonec neslavili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Outsider zaskočil favorita

Domácí mužstvo Dešné přivítalo na svém hřišti druhý Strmilov a určitě neudělalo před domácím publikem ostudu. Hráčům Dešné vyšel začátek zápasu, svého protivníka zatlačili a vyústěním jejich snažení byl vedoucí gól obránce Jiřího Píši již v 11. minutě. To byla pro favorita studená sprcha, ale fotbalovější Strmilov však postupně aktivitu přestěhoval na svou stranu a povedlo se mu po několika slibných šancí srovnat. O branku se postaral Tomáš Dohnal. Do konce prvního poločasu už se nic nestalo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Zápas skončil překvapením a dělbou bodů

Po změně stran domácí znovu strhli náskok na svou stranu. V 58. minutě naklonil misky vah na stranu domácích Milan Novotný. Když už to vypadalo, že domácí mužstvo oslaví svou první výhru v sezóně, tak v 88. minutě zápasu zůstal domácí brankář Michal Chvátal ležet na zemi po odraženém balónu a útočník Strmilova Luboš Nečeda nakonec rozhodl o tom, že se budou dělit body. Poslední celek přeboru se tak proti favoritovi vytáhl a dlouho sahal po třech bodech. Zápas v poklidu odřídil sudí Pavel Janák a nerozdal ani jednu kartu.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dešná
Jiří Píša: V 88. minutě náš brankář vyrazil balon na břevno, byl však při tom nakopnutý, zůstal ležet na zemi a soupeř odražený míč, na který naše obrana nezareagovala, dopravil do sítě. Do konce chybělo málo, měli jsme to už udržet. Je to škoda.




Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - V. Krejčí [-] , J. Müler [-] , R. Tomak [-] , J. Píša [-] (46. P. Chalabala [-] ) - J. Šteif [-] (75. A. Račický [-] ) , B. Vařák [-] , F. Adam [-] , A. Coufal [-] - M. Novotný [-] , R. Ďurač [-]

TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - F. Slavík [-] , J. Dvořák [-] (75. M. Novák [-] ) , M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] - L. Janák [-] , J. Kubíček [-] , O. Nečeda [-] (66. L. Nečeda [-] ) , D. Hanzal [-] (83. L. Nořinský [-] ) - Z. Popelka [-] , J. Hanzal [-]

Hráči zápasu: L. Nečeda .
Místo: Dešná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janák Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.