V. Crkal 70.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 14:00

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí doma remizovalo se Speřicemi


Branky


17

4.kolo, Velmez - Speřice... 1-1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj mezi vápny

Zápas ve kterém se mohlo ukázat jak na tom oba týmy jsou, Speřice přijeli na půdu Velkého Meziříčí B a byla to spíše hra mezi vápny oba týmy se snažili držet balón. Do prvních velkých šancí se dostala Rezerva, když několikrát zasahoval Žáček. Potom po úniku Vlčka se po kolmé přihrávce radoval Svoboda 25.min poté se znovu hra vyrovnala a hrálo se mezi vápny. Ještě jednu příležitost měl ve 45.min Holenda ale výborný Kruba zasáhl a šlo se do šaten. 0-1.

Druhý poločas byli lepší domácí

Začal v takovém uspaném tempu. První velkou šanci měl ze střední vzdálenosti Mužátko, ale skvělý Žáček vytěsnil míč na roh. Pak převzali otěže zápasu domácí a snažili se vyrovnat. A také se jim to povedlo Crkal v 70.min napálil míč na bránu a Žáček bohužel pro hosty střelu neudržel a výsledek byl 1:1. Poté se do dvou šancí dostali hosté nejdříve Svoboda, ale selhal na domácím gólmanovi. Potom ještě Holenda těsně minul bránu. Následně se mohly pískat penalty na obou stranách, ale sudí v klidu dopískal zápas. Ten skončil remízou 1-1.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Dnes jsme narazili na silného soupeře. V první půli jsme měli špatný pohyb a soupeř byl nebezpečnější. Po přestávce jsme se zvedli a myslím si, že jsme byli lepším týmem. Remíza je spravedlivá.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Zápasy v Meziříčí jsou vždy těžké kluci, jsou bojovní vědí co chtějí hrát. A daří se jim to. Od nás to byl velmi špatný výkon...chtěl bych pochválit, ale střední záložníky, kteří zase odvedli spoustu práce...bez nich nevím jak by se nám hrálo. Potom bych chtěl být velmi kritický sám na sebe myslím, že takové výkony nejsou ani do okresního přeboru. A klukům nepomáhám ani dopředu ani dozadu... doufám, že celkově se to zlepší a budeme hrát lépe. Bod z venku je dobrý, ale hra byla špatná.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - L. Berka [-] , M. Malata [-] , F. Mužátko [-] , V. Crkal [-] , M. Sysel [-] , M. Zedník [-] (69. M. Malata [-] ) , L. Benda [-] , D. Karmazín [-] (83. M. Mička [-] ) , J. Nedvěd [-] (61. P. Chalupa [-] ) , N. Bibr [-]

TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - M. Sadský [-] , M. Štěpánek [-] (82. J. Boček [-] ) , P. Honzárek [-] - D. Jančík [-] , J. Moravec [-] (65. M. Eremiáš [-] ) , D. Vlček [-] , J. Holenda [-] (88. P. Jiřík [-] ) - P. Soukup [-] (90. V. Zach [-] ) , P. Svoboda [-] - M. Fukan [-]

ŽK: 35. J. Nedvěd - 34. M. Štěpánek , 67. D. Vlček .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Dvořák Jan - JONÁŠ Petr, DOBROVOLNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Patrik Duba
Tip experta: výhra hostů

Velmez hraje pěkný fotbal, ale mají dost zraněných hráčů a Speřice jsou na tom herně dobře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů