0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez vyhrál v Šebkovicích


Branky


13

7. kolo v Šebkovicích skončilo nejtěsnějším možným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 0-1

Začátek utkání patřil Velkomeziříčskému béčku, hráči se snažili držet míč a postupnou kombinací si vytvářet šance, domácí Šebkovice spíše hrozili dlouhými nákopy a případnými standardními situacemi. Ve 24. minutě se po narážečce Mužátka s Mirkem Malatou dostal do zakončení první jmenovaný a bodlem nedal domácímu Kubovi šanci, 0:1. Hosté i  nadále hrozili, do slibných šanci se ještě dostal Crkal, Karmazín a Mirek Malata, ovšem bez gólového efektu. 

Druhý poločas branka nepadla.

Ve druhém poločase se obraz hry změnil, na hřišti to spíše připomínalo válečné bojiště než fotbal, hra se neustále kouskovala a žádný z týmu si nedokázal vytvořit nějaký trvalý tlak. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Matěj Pánek (hráč): První poločas byli lepší hosté, nam se moc nedařilo kombinace, ale i tak jsme se dostali do náznaku šancí. Hosté si nějaké šance vypracovali, což nakonec vedlo k jejich vedení. Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, podle mého názoru jsme byli o něco aktivnější, nejsem si jistý, ale myslím že Velmez ve druhém poločase nic moc neměl. My jsme se dostali do pár závarů, nějaké náznaky jsem měli, ovšem snížit se nám nepodařilo.

FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Zápas v Šebkovicích byl pro hráče velmi náročný, hlavně po stránce psychiky. První poločas jsme výrazně dominovali, druhý byl převážně boj. Za 3 body jsme velmi rádi.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Karásek [-] , T. Kotačka [-] , Z. Karásek [-] , K. Busta [-] , L. Venhoda [-] , Z. Přibil [-] , A. Pacas [-] (46. M. Pánek [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] (58. J. Železný [-] ) , Š. Dvořák [-]

FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - L. Berka [-] , F. Mužátko [-] (85. M. Mička [-] ) , M. Malata [-] , M. Malata [-] (78. V. Bodnar [-] ) , P. Chalupa [-] , V. Crkal [-] (46. J. Krejčí [-] ) , M. Zedník [-] (65. L. Benda [-] ) , D. Karmazín [-] (72. D. Krčál [-] ) , L. Chalupa [-] , N. Bibr [-]

ŽK: 67. Š. Dvořák , 90. L. Venhoda - 53. L. Berka , 63. M. Malata , 81. F. Mužátko , 90. D. Krčál .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - SOUKUPOVÁ Věra, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Vodička
Tip experta: výhra hostů

Mládí z Velmezu ukope těsnou výhru a odveze si všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích