Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rapidu si Na Lopatárně otevřela střelnici proti Vodním stavbám


Branky


5. M. Boháč , 26. P. Nový , 32. M. Boháč , 37. K. Veber , 45. K. Veber , 47. K. Veber , 70. J. Holík , 71. J. Holík , 76. S. Kaše - 53. Z. Wočadlo
10

Na hřišti Rapidu bylo v neděli od 17 hodin k vidění deset gólů. Devět z nich do sítě hostů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů za poločas rozhodlo

Rapid ukázal soupeři, že na domácím hřišti bude těžko k poražení. V 5. minutě vstřelil gól Boháč. Domácí se dostávali dál do šancí, ale síť opět rozvlnil až ve 26. minutě obránce Pavel Nový. O šest minut později si druhý zásah do černého připsal Martin Boháč. Do konce poločasu se dvakrát trefil Kamil Veber a to ve 37. a 45. minutě. V prvním poločase také domácí zahrávali penaltu, kterou Veber neproměnil a na hattrick si musel počkat do druhého dějství zápasu. Hosté se celý poločas jen bránili a nedokázali si vypracovat střeleckou příležitost, takže se do šaten šlo za stavu 5:0.

Druhý poločas pokračoval stejným scénářem jako první

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Hned ve 47. minutě zkompletoval zmíněný hattrick útočník domácích Kamil Veber. V 53. minutě se dočkali branky i hosté, kteří z jedné z mála střel dokázali skórovat, konkrétně se trefil Wočadlo. Domácí však pokračovali ve stejném tempu a dva zásahy během dvou minut přidal Jan Holík, který si kromě těchto tref připsal ještě 4 asistence. V 76. minutě přidal poslední hřebík do rakve Kaše a zbytek zápasu už žádný další gól nenabídl. 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Kamil Veber (útočník): Od první minuty bylo jasné, že se bude hrát jen na jednu branku a tak se i stalo. První poločas skončil 5:0 a to jsem ještě neproměnil penaltu. Ve druhé půli nás trenér prostřídal, aby si všichni zahráli. Myslím, že zápas mohl skončit vyšším rozdílem, ale hodně šancí jsme ještě neproměnili.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - K. Veber [-] (55. J. Havelka [-] ) , P. Nový [-] , J. Holík [-] , M. Boháč [-] , P. Kovářík [-] (55. J. Jelínek [-] ) , S. Kaše [-] , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] , D. Fikerle [-] (55. M. Klimeš [-] ) , J. Řežáb [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Mařík [-] - F. Holý [-] , J. Hubač [-] , T. Pavlíček [-] , T. Bláha [-] (73. T. Frýdl [-] ) - M. Pavlíček [-] , V. Syrovátko [-] , Z. Wočadlo [-] - P. Marek [-] (60. P. Kravčík [-] ) , P. Hrdlička [-] - J. Frýdl [-] (46. M. Lochman [-] )

ŽK: 75. S. Kaše .
Hráči zápasu: J. Holík , K. Veber .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - PASTYŘÍK Tadeáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: výhra domácích

Rapid bude těžit z domácího prostředí a soupeře s přehledem porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích