E. Eger 15.
E. Eger 15.
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Černicích rozhodly o vítězi penalty


Branky


15. E. Eger , 15. E. Eger - 27. P. Švajcr , 27. P. Švajcr
16

V neděli od 17 hodin se na hřišti v Černicích utkalo domácí béčko s Chrástem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediné dva góly byly k vidění v prvním poločase

Oba dva týmy v prvním kole vyhráli poměrně vysokým rozdílem a tak se očekávalo utkání, které bude probíhat ve velkém tempu. Domácí vstoupili do utkání o něco lépe. V 15. minutě otevřel skóre zápasu útočník domácích Erik Eger. Chrást se po obdrženém gólu zlepšil a začal soupeře přehrávat. Byl za to odměněn brankou, kterou ve 27. minutě dal Patrik Švajcr. Oba týmy moc dobře věděly, že ten kdo vstřelí další gól bude hodně blízko vítězství a tak se do konce poločasu nic zajímavého nepřihodilo a do šaten šli hráči načerpat síly na druhý poločas, protože se hrálo opravdu ve vysokém tempu.

Červenou kartu viděl domácí hráč Mastný

Ve druhém poločase začali hru více ovládat domácí Černice. Ale zastavila je červená karta, po které do sprch předčasně musel odejít záložník Jan Mastný. To byla velká šance pro Chrást, protože do konce zbývalo ještě 25 minut. Černice začaly dobře bránit a snažily se hrozit z rychlých protiútoků. Postupem času bylo jasné, že zápas bude směřovat k penaltovému rozstřelu. To se také stalo a jednalo se o první zápas rozhodnutý penaltami v tomto soutěžním ročníku. Remíza 1:1 byla zasloužená a oba celky ukázaly, že se letos budou v tabulce pohybovat hodně vysoko.

Černice na penalty jasně Chrást přemohly

Domácí brankář Daněk zlikvidoval několik penalt a postaral se o to, že Černice dokázaly urvat bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): Dnešní utkání bylo z obou stran rychlé a bojovné. Hned brzy jsme se ujali vedení, ale soupeř brzy vyrovnal. Ve druhém poločase jsme začali být lepší, ale červená karta nás zastavila. V penaltách jsme zvítězili.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla (trenér): Utkání probíhalo ve velkém tempu. Domácí měli ze začátku mírnou převahu, ale postupem času se hra vyrovnala a my dokázali vstřelit branku. Myslím, že remíza byla spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] (87. J. Setikovský [-] ) (87. J. Setikovský [-] ) , K. Fürbacher [-] , P. Mastný [-] , J. Mastný [-] , E. Eger [-] , J. Pipaš [-] (62. J. Miletínský [-] ) (62. J. Miletínský [-] ) , L. Táborský [-] (46. K. Kuncl [-] ) (46. K. Kuncl [-] ) , P. Toman [-] (62. J. Vlk [-] ) (62. J. Vlk [-] ) , M. Pinc [-] , Z. Hacker [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - P. Švajcr [-] , J. Vitouš [-] , R. Pour [-] , A. Brýla [-] , J. Špánek [-] , T. Doležal [-] , T. Rada [-] , M. Brýla [-] (65. M. Chládek [-] ) (65. M. Chládek [-] ) , D. Tupý [-] , M. Matys [-]

ŽK: 34. P. Mastný , 34. P. Mastný - 23. P. Švajcr , 23. P. Švajcr , 66. J. Špánek , 66. J. Špánek , 90. R. Pour , 90. R. Pour . ČK: 66. J. Mastný , 66. J. Mastný .
Hráči zápasu: Z. Daněk ml. - J. Kokoška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - LEVÝ Vítek, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Kamil Weber
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy v minulém kole jasně vyhráli, ale větší šance dávám domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích