Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas ve Svéradicích


Branky


6. V. Beránek , 71. V. Brůha , 78. V. Beránek , 89. V. Beránek - 2. P. Nový , 28. M. Jiřinec (vl.) , 73. V. Fiala
0

Celkem sedm branek, a ne ledajakých, viděli diváci v nedělním, netradičně dopoledním utkání, který se v 10:30 odehrál kvůli televiznímu ligovému šlágru Plzně se Spartou, zápase, ve kterém se skóre přelévalo na obě strany. Šťastnější ale nakonec díky Beránkovo hattricku byli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní branky do sítě Svéradic

Kdo přišel na utkání bez slunečních brýlí nebo kšiltovky, mohl litovat, jelikož ostré sluníčko znepříjemňovalo život snad každému. Své k tomu má co říct i gólman domácích, Jan Rojík, který se již ve druhé minutě při vysokém míči do vápna podíval do sluníčka, míč minul a dorážející Pavel Nový udělal radost novému trenérskému duu na lavičce Lhoty Humeník - Laňka, které v týdnu nahradilo trenéra Nyklese, o čemž jsme vás informovali zde. Domácí odpověděli o 5 pět minut později. Po nákopu se hlavama srazil domácí Kába a hostující stoper Janka a rozhodčí nařídil volný přímý kop na branku hostujícího Kračmera. Míč si postavil domácí šutér Beránek a přesnou střelou přes zeď otevřel svůj dnešní gólový účet. Ve 28. minutě si vedení vzali zpět hráči Lhoty. Šroubkův centr nasměroval přesně do šibenice svéradické svatyně Michal Jiřinec, ke své smůle hráč Svéradic.

Svéradice otočily skóre

Dalších branek se fanoušci dočkali až v poslední dvacetiminutovce. Nejdříve se v 71. minutě o vyrovnání postaral střídající Václav Brůha, který se po centru do vápna od Vlastimila Beránka nejlépe zorientoval v pokutovém území a poslal míč do branky. O minutu později si vedení vzala zpět Lhota. Kásný centr do ěhu si zpracoval Vladislav Fiala a prostřelil gólmana Rojíka mezi nohama. V 78. minutě bylo opět vyrovnáno. Nám dobře známý Vlasta Beránek doběhl přihrávku, připravil si míč a střelou ze 25 metrů, která zaplula přesně pod břevno lhotské branky, dal Svéradicím znovu šanci na tři body. V 89. minutě se poprvé do vedení dostaly i Svéradice. Doslova za pět minut dvanáct se za obranu domácích dostal kdo jiný, než Vlasta Beránek a přesnou ránou kolem gólmana Kračmera překlopil pomyslnou misku vah na stranu Svéradic a stanovil konečné skóre 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "Uválčili jsme nakonec tři body, ale bylo to nesmírně složité. Udělali jsme tři hrubé chyby v defenzivě a dostali jsme tři hloupé branky. Zaplaťpánbůh, že byl dnes na hřišti Vlasta Beránek, který dal hattrick a my i díky tomu máme tři body."

TJ Sokol Lhota
Zdeněk Laňka, trenér hostů: "Asi jsme si nezasloužili tak úplně prohrát, ale bohužel chyby rozhodly a Beránek ze Svéradic rozhodl taky... První poločas jsme ale nehráli špatně, ale nakonec opravdu rozhodly ty naše chyby."



Sestavy


FK Svéradice
J. Rojík [-] - T. Klíma [-] (79. J. Šimsa [-] ) , L. Petřík [-] , M. Škyrta [-] (83. J. Lávička [-] ) , M. Jiřinec [-] - R. Kába [-] , M. Chaloupka [-] (63. V. Brůha [-] ) , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (46. J. Vonášek [-] )

TJ Sokol Lhota
M. Kračmer [-] - J. Šroubek [-] (58. P. Korous [-] ) , V. Zelenka [-] , J. Horník [-] , L. Janka [-] - V. Fiala [-] , P. Nový [-] (78. L. Nejdl [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] (72. J. Kohout [-] ) - M. Strejček [-] , D. Křížek [-]

ŽK: 11. M. Škyrta , 21. M. Jiřinec , 75. L. Petřík - 85. J. Kohout .
Hráči zápasu: V. Beránek .
Místo: Svéradice. Počet diváků: 108. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOLF Michal, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.