0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypjatý zápas rozhodnul až gól v posledních minutách


Branky


3

Darkovice hostily doma celek z Třebovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

Do utkání nastupovaly dva velmi vyrovnané týmy a po posledním kole, kde dohromady vstřelily 9 branek, se čekaly gólové hody i dnes. Už začátek ale nasvědčoval pravému opaku, kombinační, ale taky bojovná hra svědčila víc Třebovicím. Ty se do šancí sice moc nedostávali, ale držení míče a počet přihrávek byl jednoznačně na jejich straně. Darkovice, které ve všech zápasech zatím předvedly kvalitu, dneska trošku zaostávali a soupeřovu branku ohrožovali spíše sporadicky. Domácí mohlo dostat do hry vynucené střídání třebovického hráče Vojtuše, ale za něj nasazený Tsiligkaridis svou příležitost nezahodil. Ke konci poločasu měli navrch hosté, ale nutno říct, že se hrálo nahoru a dolů, v rychlém tempu a jediné, co zápasu zbývalo bylo větší ohrožení brány. První půle tak gól nepřinesla a oba trenéři měli v kabinách svým svěřencům určitě co říct. 

Jedna branka nakonec na výhru stačila

I po 45 minutách hry začal druhý poločas v rychlém tempu a Třebovicím se dokonce povedlo dostat do pár větších šancí, přičemž ale bylo nejblíž gólu nastřelené břevno. Domácím sice fungovala dobře obrana, ale v ofenzivní fázi, která je minulé zápasy zdobila, se trápily a všechny přihrávky a pokusy o vstřelení branky působily bezmyšlenkovitě. Do největší šance domácích se okolo 70. minuty dostal Chotár, když si naběhl na prudký centr a hlavou mířil jen těsně vedle brankové konstrukce. Rozhodující moment zápasu tak přišel v 83. minutě, když si na krásný centr Stárka naskočil Pašník a poprvé a naposled tak rozvlnil domácí síť. Třebovice konec zápasu dohrály zataženě na vlastní polovině a s vypětím sil jej dotáhly do vítězného konce. Darkovice tak poprvé v sezóně prohrály a Třebovice si odváží z venku druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Martin Křikala (trenér): “Z mého pohledu to byl strašně odfláknutý zápas, hráli jsme prvních 15 minut a potom už moc fotbalu k vidění nebylo. Byl to zápas o jednom gólu a soupeř ho dal dřív než my.”

SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec (trenér, hráč): “Do zápasu jsme šli jenom ve 13 lidech, takže jsme se nikam nehnali. Celých 90 minut to bylo vyrovnané utkání, ale my jsme měli možná víc gólovek. A určitě bych chtěl pochválit všechny kluky, protože dneska to byl hlavně týmový výkon a ve výsledku jsme si podle mě tu výhru zasloužili.”



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , T. Večerek [-] , L. Poštulka [-] , P. Malík [-] , A. Pieknik [-] , J. Voldán [-] (75. D. Bach [-] ) , M. Burý [-] , J. Balavajder [-] , T. Miketa [-] (45. J. Vyletělek [-] )

SK Slavie Třebovice
L. Pasterňák [-] - R. Švec [-] , M. Stárek [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , N. Horváth [-] , D. Vojtuš [-] (37. L. Tsiligkaridis [-] ) , T. Pašnik [-] , J. Palus [-] , M. Klobušiak [-] , F. Balda [-]

ŽK: 80. L. Tsiligkaridis , 89. F. Balda .
Hráči zápasu: F. Balda , M. Klobušiak , T. Pašnik .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: PORUBEK Václav - YEGHIAZARYAN Vachik, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra domácích

"Darkovice sice mají v tabulce míň bodů než soupeř, ale zato předvádí lepší výkony a hrály vyrovnané zápasy s kvalitními týmy."

Tip: výhra domácích