F. Balda 92.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gól v nastavení zachránil jeden bod


Branky


9

V 19. Kole přivítaly Třebovice na domácí půdě Darkovice. Oba týmy se nenacházejí v optimálních podmínkách, přestože například Darkovice poslední utkání vyhrály, tak ani jeden z týmů nemůže být v pohodě s bodovým přídělem v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start

Ze začátku se oba týmy s balónem seznamovali, ale na první gól se dlouho nečekalo, z rohového kopu se hlavou prosadil asi nejvyšší hráč na hřišti a to hostující Dominik Novák - 0:1. Hra se poté přelévala bez větších šancí, až ve 14 minutě se dostali k plnohodnotnému zakončení domácí, když z dálky vystřelil Herudek, jeho pokus na bránu bohužel nemířil. Po dlouhé době další pokus domácích, Chrastina ale trefil jen blokujícího hráče. Ve 43. minutě další dalekonosný pokus domácích, který na bránu bohužel pro fanoušky opět nemířil. První poločas skončil těsným vedením hostů - 0:1. 

Cenný bod

Druhý poločas začal s velkým tempem, s náznaky na obou stranách. V 58. minutě přímý kop domácích, který kopal Chrastina mezi tři tyče nemířil. V 73. minutě hosté zahravali přímý kop z pravé strany, nakonec na zadní tyči hráč Darkovic hlavičkoval, ale brankář Zmija si míč šikovně stáhl. Hned o minutu později další pokus hostů, ale střela nebyla vůbec přesná, jelikož byla z otočky. Zkraje 80. minuty největší šance domácích na srovnání, když po centru vypadl hostujícímu brankáři míč z rukou, nechybělo moc a skončil by za čárou, kdyby jeden z obránců nevytáhl pohotový zákrok a míč nevykopl z nebezpečného prostoru, možná škoda pro domácí, že se víc netlačili ke skórování. Hosté o tři minuty později mohli naopak navýšit, ale hráč číslo 4 přestože už obránce překonal, tak svůj pokus poslal do náručí brankáře Zmiji. V nastavení se domácím nakonec podařilo vyrovnat, když se prosadil Balda Filip - 1:1. Zápas skončil tedy remízou a je nutno říci, že remíza byla zasloužená.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
R. Zmija [-] - M. Šimon [-] , J. Chrastina [-] , Y. Son [-] , M. Schvarz [-] , J. Foltýn [-] , M. Orlík [-] , B. Pitsur [-] (63. J. Křižák [-] ) , F. Balda [-] , T. Herudek [-] (63. D. Laub [-] ) , L. Tsiligkaridis [-] (80. Z. Červenka [-] )

FK Darkovice
M. Selník [-] - A. Pieknik [-] , N. Chotár [-] (77. M. Hanel [-] ) , D. Novák [-] , J. Míl [-] (63. J. Vyletělek [-] ) , J. Voldán [-] (77. A. Tvrdý [-] ) , L. Poštulka [-] , P. Tannenberger [-] , M. Baran [-] (41. R. Kováč [-] ) , P. Michálek [-] , J. Michalák [-]

ŽK: 73. J. Křižák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - RITTER Jakub, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Radomír Zmija
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích