2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva rozdílné poločasy přinesly výhru domácím


Branky


2

Slavoj Rychvald se doma utkal s mužstvem z Darkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté litovali zahozených šancí

Dva vyrovnané týmy, hodně gólů a napínavých 90 minut. Tohle všechno mohli fanoušci očekávat od dnešního utkání. Pravdou je, že pokud by oba celky nespálily vyložené šance, tak by se o zápas bohatý na góly určitě jednalo, ale už první půle ukázala, že střelecká forma zůstala ještě někde v kabinách. Na hřiště vběhli v lepší formě hosté a rychvaldská obrana měla plné ruce práce, aby zachycovala přesné kolmice na útočníky Darkovic. Ani jeden z trenéru však nebyl úplně spokojený s výkony svých svěřenců na hřišti. Martin Krzikala sice nemohl hráčům vytknout nic, co se kombinační hry týče, ale každé akci chyběla přesná koncovka. Okolo 20. minuty se do vyložené šance dostal Tannenberger, když se skvěle uvolnil, ale v příležitosti sám na gólmana neuspěl. Úplně ta samá situace se opakovala jen pár minut na to, ale střelu zlikvidoval brilantním zákrokem domácí Kunz. Na konci první půle ještě hrozil z 11 metrů hráč Darkovic Malík, tentokrát mu bohužel rána nesedla, a tak s ní neměl brankář problém. Když potom rozhodčí foukl do píšťalky, poslal hráče do kabin za bezbrankového stavu.

Rychvald se do toho opřel

Naprosto odlišných 45 minut nám přinesl druhý poločas. Rychvald, který celou první půli působil poněkud zaskočeně vběhnul na hřiště s naprosto jiným nasazením a hosty zatlačil na jejich polovinu. Darkovicím se nedařilo kombinačně a ani v obraně nepůsobily úplně jistě. Z prvního gólu utkání se tak radovali domácí fanoušci, když je v 50. minutě svým gólem zvedl ze židle Truhlík. Rychvaldu to ale nestačilo a dál na hřišti jednoznačně dominoval. Během pár dalších momentů si vytvořili několik dalších náznaků a hosté začali působit odevzdaně. Darkovičtí nedostupovali hráče, jejich hra působila poněkud profesorsky, a tudíž jí chyběl náboj a agresivita. Do útočné fáze se dostávali zřídka kdy a soupeřovu branku ohrožovali spíše sporadicky. Hřebík do rakve jim v 79. minutě zatloukl Truhlík, který se nejlépe zorientoval ve vápně a pohotovou střelou se trefil přímo mezi tři tyče. Zbytek utkání žádné zajímavé situace nepřinesl a hosté tak odjeli z Rychvaldu, za druhý poločas nejspíš zaslouženě, bez bodu. 



Ohlasy k zápasu



FK Darkovice
Martin Krzikala (trenér): “Nemůžu být spokojený, první poločas jsme měli tři gólovky a nedali jsme ani jednu. Druhá půle byla z naší strany tragická a za to, co jsme předvedli jsme si nezasloužili ani ten bod.”



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , J. Jiričný [-] (65. M. Kvasňák [-] ) , D. Mikšaník [-] , M. Drnovský [-] , M. Nadhajský [-] (87. J. Stokláska [-] ) , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] (75. J. Bulva [-] ) , R. Truhlík [-] (85. T. Cmorják [-] ) , D. Dzida [-] , D. Brevčinský [-]

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] (70. M. Hanel [-] ) , T. Večerek [-] (51. P. Vyletělek [-] ) , P. Tannenberger [-] , P. Malík [-] , P. Vyletělek [-] , A. Pieknik [-] , M. Burý [-] (67. D. Bach [-] ) , J. Balavajder [-] , T. Miketa [-] (67. J. Vyletělek [-] )

Hráči zápasu: R. Truhlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - KLEČKA Tomáš, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Patrik Kořínek
Tip experta: výhra hostů

“Bude to nejspíš velmi vyrovnané utkání, ale Darkovice nakonec zužitkuji své zkušenosti a domů si odvezou 3 body.”