1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

7.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První branka v sezóně Sokolovu nestačila, body slaví SK Rakovník


Branky


12

Souboj dvou týmů ze dna tabulky zvládli lépe hosté z Rakovníku. Domácí Sokolov sice vstřelil první branku v sezóně a po polačase vedl, Rakovník ale v druhé půli skóre otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prolomili střelecké prokletí

V základní jedenáctce Rakovníku ještě chyběli dvě posily z Pobřeží Slonoviny, které ve čtvrtek přiletěly do Česka. Trenér Pulpit zvolil jinou sestavu. Domácí byli v první půli aktivnější, ale ani hosté vyloženě nebránili. Diváci tak sledovali docela atraktivní fotbal. Baník hrozil hlavně ze standardních situací. Dvě dokázali hosté ubránit, tu třetí ve 35. minutě už ne. Rohový kop Kováře si našel hlavou Dan Martinec a vůbec poprvé v sezóně mohl se svými spoluhráči oslavit vstřelenou branku, 1:0. Jednobrankovým vedením Sokolova skončila rvní půle.

Sokolov trefoval tyče, Rakovník střílel branky a otočil

I druhý poločas nebídl několik zajímavých příležitostí. Hostující trenér Martin Pulpit do něj poslal hned tři nové hráče včetně jednoho z mladíků z Pobřeží Slonoviny. Vedení domácích mohl v 51. minutě navýšit hlavou Procházka, ale proti byla tyč hostující branky, od které se míč odrazil zpět do hřiště. V 60. minutě prošel Jaroslav Červený po přihrávce Blecka přes dva bránící hráče, vystřelil na bránu, jeho ránu ještě dokázal vyrazit brankář Dvořák, ale pouze k hostujícímu kanonýrovi, který si sám ránu úspěšně dorazil do sítě a vyrovnal na 1:1. V 76. minutě zahrával domácí Hackl římý kop a trefil břevno. Hostující brankář Janda měl konstrukci branky opravdu dobře postavenou a jen centimetry opět dělily domácí od vstřelení branky. Hned v 78. minutě si po přihrávce nováčka v rakovnickém dresu Angbandjiho převzal míč Kingsley Emumejakpo Omovie a rostřelil brankáře Dvořáka, 1:2. Hosté se poté soustředili na ubránění hubeného náskoku. Jednu z mála příležitostí Sokolova měl Šulc, ale branku přestřelil. Rakovník tak uhájil své vedení až do konce a slaví tři body. Sokolov na první bod stále čeká.

 

Zdroj: Web FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.

 


Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Vít Vrtělka - trenér: V prvním poločase jsme si vytvořili jednu brankovou příležitost, kterou jsme nedali. Ve 35. minutě jsme vstřelili vedoucí gól ze standardky. Ve druhém poločase jsme bohužel dvěma lacinými góly o vedení přišli, a přesto že jsme si vytvořili dostatek vyložených možností, tak jsme srovnat nedokázali.




Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Dvořák [-] - M. Dubnický [-] (58. K. Kýček [-] ) , L. Šulc [-] , D. Martinec [-] , J. Procházka [-] (66. V. Čermuš [-] ) , D. Kovář [-] (46. M. Hackl [-] ) , V. Heger [-] , D. Kursa [-] , D. Krlička [-] , D. Hajdo [-] , D. Horvát [-]

SK Rakovník
P. Janda [-] - N. Bleck [-] , O. Osypenko [-] (68. M. Hejda [-] ) , M. Rendla [-] , P. Duchoň [-] , J. Rohla [-] (46. K. Omovie [-] ) , A. Donkor [-] (46. J. Krupička [-] ) , J. Červený [-] , F. Krejčík [-] (46. C. Angbandji [-] ) , D. Pelyak [-] , R. Hamouz [-] (63. M. Azilinon [-] )

ŽK: 70. M. Hackl , 89. D. Hajdo - 66. J. Červený , 86. J. Krupička .
Hráči zápasu: D. Martinec - N. Bleck , K. Omovie .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - STARÝ Dominik, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích