Komárov otočil zápas už v první půli


Branky


22

Komárov veze tři cenné body z Kylešovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov otočil skóre

V obrovském vedru se odehrál zápas mezi Kylešovicemi a Komárovem. Lépe začali hosté. Hned ve 3. minutě jedovku Thomase vyrazil na roh brankář Richter. O čtyři minuty později po nahrávce Fruncka vychytal Vavrečku brankář Pelc. Pak zahrozil hostující Thomas a po něm střela Váchy trefila na brankové čáře stojícího protihráče. Po čtvrthodině hry skončila po rohovém kopu hlavička Rychtara pouze na břevně, a následná dorážka pak skončila vedle branky. Do vedení se tak dostaly Kylešovice, když Vavrečka našel Fruncka, jehož střela na vzdálenější tyč skončila v síti – 1:0. Po půlhodině hry zahrával z levé strany přímý kop komarovský Thomas a jeho střelu tečoval do sítě Rychtar – 1:1. Ve 37. minutě vnikl do vápna hostující Chovanec, a jeho centrovaný míč skončil k překvapení všech až v síti – 1:2. 

Skóre zápasu se už nezměnilo

Hned zkraje druhého poločasu vystrašil komárovského Pelce Fruncek, ale ten jeho pkkus z boku vyrazil mimo nebezpečí. Pak už hra díky vedru začala upadat, a odehrávala se především mezi šestnáctkami obou týmů. Kylešovice nebyly schopné dostat se do pořádného zakončení a Komárovu stačilo těsný náskok bránit. Za druhý poločas ohrozil domácí branku jednou střelou Thomas a na druhé straně to byl Fruncek. V závěru nepřišel ani tlak domácí družiny a Komárov si tak v pohodě dokráčel ke třem bodům.

 

V příštím kole budou Kylešovice hostit Litultovice. Komárov doma přivítá Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Soupeři gratuluji k předvedenému výkonu. Špatně se mi tento zápas hodnotí. Byla povinnost vyhrát. Během týdne jsme se dozvěděli, že hosté nebudou v plné síle a mám obavu, že jsme zápas zcela podcenili. Komárov hrál s rozvahou a my jsme se nedokázali prosadit do zakončení. Mínus tři body jednoznačně mrzí.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Petr Z dnešního zápasu jsme měli velké obavy. Přes týden jsme zjistili že nás nebude ani 11, spousta hráčů mela omluvenku svatba, dovolené atd., navíc nám domácí hráči odmítli přeložit zápas.Takže sestava byla polepená tak jak byla. Podařilo se nám přemluvit k návratu z Lazců Pepu Srubka, poločas nám odehráli Honza Štindl s Alešem Žídkem a Danek Kinnert byl zde na dovolené a pomohl nám, všem patří velký dík. Zápas byl ubojovaný měli jsme výborný úvod kdy David Thomas spálil tři tutovky. Paradoxně šli do vedení domácí. Nezabalili jsme to a utkání otočili a pak ubojovali. Druhý poločas jsme museli ubránit. I takové zápasy někdy jsou. V úporném vedru to jsou pro nás cenné tři body. Všichni jsme to pak odmakali se sebezapřením a ukázali, že umíme i v okleštěné sestavě vyhrát. Uvidíme co přinesou další zápasy.



Sestavy


FK Kylešovice
T. Richter [-] - M. Vavrečka [-] , V. Dočkal [-] , V. Černohorský [-] (64. A. Kareš [-] ) , D. Škulavík [-] , M. Sedláček [-] , A. Březina [-] (76. P. Kozelek [-] ) , J. Fruncek [-] , P. Kozelek [-] , M. Holčapek [-] (86. P. Adamczyk [-] ) , M. Rampáček [-] (46. T. Dihel [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , M. Šubert [-] , A. Židek [-] (54. P. Lyko [-] ) - M. Vácha [-] , J. Srubek [-] , J. Novák [-] , V. Chovanec [-] (46. D. Kinnert [-] ) - P. Rychtar [-] (87. A. Kirchner [-] ) , D. Thomas [-] - J. Štindl [-]

ŽK: 52. L. Kerlin .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HENNIG Antonín - ŠKROB Michal, RÁDEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2020 02:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Komárov v prvním zápase zajížděl do Stěbořic, kde se hraje těžce a dostal tam výprask. Myslím si, že v druhém zápase, které je opavským derby opět hostům pšenka nepokvete a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích