Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šanov ukončil domácí neporazitelnost Kroučové


Branky


2. J. Dokulil , 80. J. Kováčik - 12. D. Šika , 21. L. Hamouz , 42. J. Sýkora , 45. J. Sýkora , 66. J. Sýkora (p.) , 70. P. Komárek , 71. I. Takács
22

Kroučové se nepodařilo udržet domácí neporazitelnost. V zápase šla rychle do vedení, hostující celek ze Šanova se ale vzchopil a byť neproměnil pokutový kop, zápas dotáhl s přehledem do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanov ukázal vnitřní sílu

Cíl Kroučové byl jasný. Udržet domácí neporazitelnost a s těžkým soupeřem urvat tři body. Šanov chtěl naopak cenný trumf domácích ukončit a pokračovat ve své dobře rozjeté sezóně. Ve 2. minutě byli ke svému cíli blíže domácí, když se trefil Dokulil - 1:0. Šanov měl vyrovnání na kopačce, ale Tomeš ukázal, že má na penalty fungující recept a svůj tým podržel! Šanov se přesto nenechal zlomit a ve 12. minutě srovnal po centru D. Šika hlavou - 1:1.

 

Domácí chtěli vedení získat zpět, ale nedařilo se jim a po dvaceti minutách inkasovali podruhé. Odražený míč našel kopačku Hamouze a ten mířil přesně k tyči - 1:2. Další branky padaly až před poločasem, obě bohužel pro domácí příznivce do sítě Sokola. L. Šika našel z rohového kopu nejprve hlavu Jonáše Sýkory, který překonal Tomeše - 1:3. Poté podobná situace, zakončujícím byl tentokrát Jakub Sýkora, který trefil nepříjemný gól do kabiny - 1:4.

Kroučová jen korigovala

Kroučová chtěla se zápasem něco udělat, ale Šanov se nenechal o vedení připravit. Na další branku se čekalo do 66. minuty, kdy svůj úspěch Tomeš nezopakoval a Jonáš Sýkora proměnil pokutový kop - 1:5. Šanovský útočník se následně vžil do role asistenta, když přes celé vápno našel Komárka, který mířil přesně - 1:6. Po minutě to byl znovu Jonáš Sýkora, který nabídl loženku Takácsovi a ten vsítil poslední branku hostí - 1:7. Poslední gólový střelec byl v domácím dresu, Kováčik pouze korigoval skóre velmi nepovedeného zápasu pro domácí - 2:7.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský, obránce: Zápas pro nás začal velice dobře a hned v úvodu utkání jsme se dostali do vedení. Za dalších pár minut náš gólman chytil penaltu a to bylo bohužel vše, co jsme dokázali. Od té doby nás Šanov jasně přehrával ve všech směrech a zaslouženě vyhrál.

TJ Šanov
Jonáš Sýkora, útočník: Na horké půdě Kroučové nás čekal těžký zápas. Po dvou minutách jsme prohrávali a pak jsme se sebrali po neproměněné penaltě a do poločasu dali 4 branky. O poločas jsme si řekli, že musíme hrát stejný fotbal a pokračovat ve vstřelených brankách. To se povedlo a perfektním výkonem jsme zvítězili. Díky našemu přístupu na tréninku a tvrdou prací máme zásluhu takovým výkonem. Chci celý tým od brankáře až po trenéry pochválit za super práci, co odvádíme. Dnešní tři body jsme si zasloužili a teď je důležité v tom pokračovat.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - D. Čapek [-] (85. O. Mudra [-] ) , J. Vančura [-] (5. M. Vacínek [-] ) , J. Škuthan [-] , J. Pohlot [-] , O. Bechynský [-] , P. Linc [-] , J. Dokulil [-] , J. Kováčik [-] , A. Eisenstein [-] , R. Janek [-]

TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - P. Beneš [-] , J. Sýkora [-] , M. Blecha [-] , J. Cír [-] - L. Hamouz [-] (55. M. Malík [-] ) , I. Takács [-] , P. Komárek [-] , D. Šika [-] - J. Sýkora [-] (77. M. Dyršmíd [-] ) , L. Šika [-] -

ŽK: 33. J. Kováčik , 89. J. Škuthan - 59. J. Cír , 85. L. Šika .
Hráči zápasu: J. Cír , J. Sýkora , L. Šika .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: BENEŠ Petr - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Šanov se zvednul a Kroučovou porazí těsným výsledkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích