4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá přejel Újezd a nedala mu šanci


Branky


0

Jaro Dlouhému Újezd opravdu nepřeje. Nyní se Sparta vydala k utkání, které mělo být zajímavé a velmi vyrovnané, do Plané, ale nakonec tam nedostala nejmenší šanci a odvezla si čtyřbrankové manko bez jediného vstřeleného gólu. Přitom dorazila do Planá ve výborné sestavě a technicky byla očividně lepší, ale nejspíš soupeře podcenila a nedokázala jej svou nedisciplinovaností pokořit.Planá utkání zvládla takticky perfektně a až na pomoc do brány v podobě gólmana Švarcbeka nemusela ani příliš posilovat a zaslouženě zvítězila. Újezd navíc musel dohrávat utkání jen v deseti lidech, protože sudí vyloučil Pavla Chejnovského. Spartě prostě jaro nevychází a šance na boj o postup se zdá se definitivně rozpustila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta si zápas v první půli velmi zkomplikovala

Sparta byla od začátku jasně lepší, Planou přehrávala a vytvořila si i několik prvních šancí, ale domácím se vzápětí podařilo uniknout a v protiútoku se prosadil Tomáš Vomáčka. Spartu to ale vůbec nenakoplo, ba naopak, jakoby si myslela, že vede a v klidu kombinovala na své půlce, v čemž jí takticky a zkušenostmi vyspělejší Planá vůbec nebránila. A nakoenc na to Újezd doplatil i podruhé, když dostal přesný pas do vápna Jiří Mikač, který s přehledem zvýšil na 2:0. Planá tak po první půli vedla 2:0 a měla skvěle nakročeno k úspěchu.

Druhá půle byla velmi atraktivní, ale trefovala se stále jen Planá

Ve druhé půle se hrálo, jako na houpačce a hráči šli z jedné šance do druhé, v jednu chvíli se musela třást Sparta, ve druhé Planá, takže v této fázi nikdo nedominoval, ani netahal za kratší konec, pokud tedy nebudeme brát ohled na to, že Plané se podařilo alespoň jedné z těch mnoha šancí využít, když se asi v šestapadesáté minutě podařilo zvýšit Miroslavu Jeřábkovi. V poslední patnáctiminutovce už se ale hra uklidnila, především také díky tomu, že Sparta přišla o jednoho hráče a nejspíš ztratila naději a závěru zápasu trochu vypustila. A tak dostala Planá opět trochu více prostoru a podařillo se jí své tři body potvrdit ještě jedním zásahem, o nějž se postaral Jiří Mikač. Spartě tak nevyšlo další utkání a naděje na postup je nejspíš pryč.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): My jsme se sešli v sestavě, ve které hrajeme skoro vždy bez nějakého posilování. Újezd byl evidentně o trochu lepší, ale nedával své šance a postupně až příliš zpohodlněl, a tak se stalo to, že si přihrával a kombinoval na své polovině hřiště a my jsme ho tam nechali v klidu hrát. Navíc se nám podařilo vsítit v první půli dvě branky a ve druhé také, takže jsme nakonec celkem snadno zvítězili. Soupeř zkrátka utkání vůbec nezvládl, ačkoli měl na to snadno nás přehrát, ale podcenil nás a my jsme toho zkušeně využili.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dnes bude mé hodnocení velmi stručné. My jsme do Plané přijeli, jako mistři světa a hráli jsme proti partě kluků, která byla v průměru o mnoho let starší, než my a 0:4 jsme prohráli. Za vše jsme si mohli sami, hrůza.



Sestavy


FK Planá B
R. Švarcbek [-] - M. Jeřábek [-] , P. Miklas [-] , J. Skalák [-] (25. Z. Häusler [-] ) , J. Kopča [-] , J. Hlinčík [-] - V. Kapolka [-] , R. Havlíček [-] - T. Vomáčka [-] , J. Bucsuházy [-] (46. P. Chalupský [-] ) , J. Mikač [-] -

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Jadlovský [-] - J. Hanilec [-] - M. Vrba [-] , T. Bizoň [-] (70. T. Kopolovič [-] ) , M. Stoklasa [-] , J. Horváth [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Chejnovský [-] , J. Synek [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 40. P. Chejnovský , 65. T. Bizoň . ČK: 70. P. Chejnovský .
Místo: Planá. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Chval Pavel - MELOUNEK Václav (N), ŠVÁBEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.