1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov otáčel zápas, Horní Bříza znovu ztratila


Branky


21

Horní Bříza na plno bodovala pouze v prvním kole s Nepomukem. Od té doby se výsledkově trápí. Dvakrát ztratila utkání po penaltách a naposledy prohrála na Rapidu. Utkání s Chotíkovem se vydařilo pouze napůl. Ve druhém dějství vládli hosté

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na jednu bránu

Chotíkovu se vstup do utkání vůbec nepovedl. V podstatě celou první půli byl nucen bránit a jen štěstí, že domácí za poločas nevstřelili více než jednu branku, které by zřejmě rozhodly. Jedinou branku zápasu zaznamenal Leonid Gavrylovskyy, který dorážel první pokus spoluhráče, jenž skončil na tyči. K dalším gólům se však domácí nedopracovali a zahazováním šancí se připravili o pohodlnější vedení.

Forman zavelel k obratu

Asistent trenéra chotíkovského celku Forman o přestávce hodně zvýšil hlas. A jeho proslov nakonec vedl k užitku. V 55. minutě si na rohový kop naskočil nejvýše navrátilec po nucené pauze za červenou kartu v utkání s Domažlicemi, Martin Rubricius. Domácí, jakoby se od té doby zavrtali pod trávník... Veškerá jejich aktivita za vstřelením branky se vytratila a hosté z toho začali prosperovat. V 77. minutě navíc Miroslav Lopata vsítil po centru Míky na 1:2 a v tu chvíli bylo hotovo. Domácí se do závěrečného tlaku nedostávali a Chotíkov si tak pohlídal těsnou výhru až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: První poločas jsme soupeře k ničemu nepustili, měli jsme dát 3-4 branky a bylo by po zápase. Ve stejném duchu jsme chtěli pokračoval, ale po srovnání na 1:1 jakoby na hráče padla nervozita a po obratu už bylo zle. Sráží nás hodně neproměňování šancí a následný kolaps, pokud sami branku obdržíme.

FC Chotíkov 1932
Adam Forman, asistent trenéra: V prvním poločase jsme za domácími zaostávali ve všech aspektech hry. Srážela nás nepřesná hra, slabé nasazení, neschopnost vytvořit si šanci. V poločasové přestávce, která byla hodně emotivní, jsme si vyjasnili věci, které potřebujeme zlepšit. Ve druhé půli jsme přidali na důrazu, zlepšili přechodovou fázi a odměnou nám bylo vyrovnání a následně i vedení v zápase. S koncem zápasu už domácí nebyli tak nebezpeční a myslím, že celkem v klidu jsme si cennou výhru pohlídali.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] , P. Voves [-] , S. Rous [-] , T. Do [-] - J. Paukner [-] , L. Prokop [-] (71. J. Mašek [-] ) , J. Kraček [-] , L. Gavrylovskyy [-] (77. Z. Netáhlo [-] ) , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] (68. J. Sedlecký [-] )

FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - B. Buchta [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] , A. Cirok [-] , L. Stehlík [-] , J. Adlt [-] (89. M. Prais [-] ) , M. Lopata [-] , T. Denk [-] , J. Huml [-] , D. Míka [-]

ŽK: 90. B. Buchta .
Hráči zápasu: L. Stehlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - RUDA Daniel, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Chotíkov sice nasázel v posledním zápase 9 branek, ale Horní Bříza využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů