0:4
(0:2)
20. A. Kolář
26. P. Voves (vl.)
52. A. Heller
71. A. Heller
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 15:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice jedou na vítězné vlně, podsekly i Břízu


Branky


20. A. Kolář , 26. P. Voves (vl.) , 52. A. Heller , 71. A. Heller
22

Vejprnice se dlouho trápily v koncovce, smůlu se jim podařilo prolomit doma s Radnicemi a ani tento zápas nebylo o branky nouze. Horní Bříza se utápí ve svém špatném přístupu a poslední zápasy podle toho bohužel vypadají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva nula půle

První minuty byly ještě útočné na obě strany, ale jako první se ozvali hosté. Ve 20. minutě vybojoval na domácí obraně míč Adam Heller, který precizním centrem nalezl nabíhajícího Adama Koláře a ten neměl se zakončením žádný problém. O šest minut později bylo ještě hůř. Centrovaný míč z levé strany od Matěje Potočka tečoval za záda svého brankáře Petr Voves, který tak poslal hosty do vedení 0:2.

Čtyři nula konec

Nedáš, dostaneš. Přesně tímto se mohl popsat třetí gól v síti domácího celku. Domácí zahrávali přímý kop, po kterém nebyli daleko od minimálně vážného ohrožení branky. K přesné střele se však nedostali a z následného protiútoku se radovali hosté. Tomáš Kotva namazal míč Adamu Hellerovi a ten tváří v tvář Schimmerovi nezaváhal.

 

Na konečných 0:4 zvyšoval opět Adam Heller, který využil propadnutí centru z levé strany pod nohama domácího obránce a nikým neatakován uklidil míč z deseti metrů k tyči. Utkání se poté už jen dohrávalo, s občasnými šancemi spíše na kopačkách Vejprnic.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Zklamal mi přístup hráčů. Vůbec jsme neplnili ani v nejmenším to, co jsme si před zápasem řekli, na co jsem kluky upozorňoval, kde je největší síla Vejprnic. A mimo brankáře nebyl jediný hráč, který by si zasloužil za ten zápas pochválit. Bylo to naše totální selhání, Vejprnice byly mnohem lepší od začátku do konce úplně ve všem a řekl bych snad i o třídu... Tři kluci museli hrát na jiném postu, než jsou zvyklí. V Holýšově, kde jsme takto byli nuceni také hrát, to vyšlo. Tentokrát bohužel ne. Pak mi mrzí ohlasy lidí, kteří hodnotí rozestavení hráčů, když nejsou v mé pozici a musí zejména kvůli některým zraněním, absencím a tréninkovou nepřipraveností dalších kluků se sestavou rotovat. Doufám, že na Bolevci už to bude vypadat jinak a snad už nám to vyjde.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Předvedli jsme perfektní hru. Byl jsem spokojený se vším. Co jsme si řekli, to dodrželi. Byli jsme připraveni na jejich nejlepšího hráče, kterého jsme do ničeho nepustili a standardní situace jsme si rovněž pohlídali.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] , P. Voves [-] , A. Lavička [-] , T. Do [-] (31. J. Šmíd [-] ) - J. Paukner [-] (54. J. Mašek [-] ) , J. Kraček [-] (54. J. Sedlecký [-] ) , L. Prokop [-] , Z. Netáhlo [-] (69. J. Šmucler [-] ) , L. Gavrylovskyy [-] - T. Koudele [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - M. Potoček [-] , A. Heller [-] , D. Svoboda [-] (76. J. Bernard [-] ) , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] , A. Kolář [-] (67. M. Bartovský [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , R. Baxa [-] (22. R. Křen [-] ) , F. Heindl [-]

ŽK: 59. J. Mašek - 74. L. Kuhajda .
Hráči zápasu: L. Rada , T. Kotva .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: PICEK Lukáš - BOGDAN Gabriel, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra domácích

Tady snad nemohu jinak, svým hráčům věřím, takže chceme minimálně tři body. Vejprnice se mi ale již moc líbily pod Jirkou Šámalem, a teď na to navazují. Nicméně u nás jeden z favoritů přeboru narazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza