1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid obral Staňkov pouze o jeden bod


Branky


27

Hostující trenér Šimsa musel řešit problémy se sestavou, ze které vypadla od minulého domácího zápasu osa týmu v podobě Čupalky, Drtila a Matějky. Domácí Staňkov toho mohl využít, zejména také s jejich lepšícím se herním projevem a získáváním důležitých bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas...

Po celý zápas se nehrál nikterak pohledný fotbal. V prvním poločase stojí za zmínku šance hostujícího Vebera, který měl po špatné rozehrávce domácích zcela odkrytou branku, slabou střelu ale domácí gólman vyrazil. Po celý první poločas byli hosté aktivnější, ale ke gólu to nevedlo.

 

Střídání brankářů se vyplatilo

V druhém poločase byli aktivnější naopak domácí, ale k vyložené šanci se nedostali. Z množství rohů nic nevytěžili. Naopak mohl na druhé straně rozhodnout těsně před koncem Peroutka, ale po rohu trefil hlavou jen břevno.

 

Po druhé žluté kartě byl vyloučen Harmady a domácí stihli vystřídat gólmana. Zkušený domácí náhradník prokázal své zkušenosti a v penaltách lapil hned 3 pokusy hostů. Dva body zůstaly ve Staňkově.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Poslední zápasy jdeme herně nahoru, ale jak říká trenér, chybí nám střelec. Někdo, kdo to vezme na sebe. S Rapidem to ale nebyl moc hezký fotbal. O drobet jsme asi druhou půlku byli lepší, ale na druhou stranu, plzeňáci nastřelili před koncem břevno. Asi spravedlivá remíza a penalty nám vychytala naše legenda, Ladislav Jánský. Z domácího týmu jednoznačně vyčnívali záložníci Pitipáč a Šimůnek, kteří běhali, rozdávali a neztráceli... Výborný výkon, když nepočítám jednu chybičku asistenta, podali i všichni tři rozhodčí.




Sestavy


FK Staňkov
R. Stashko [-] (90. L. Jánský [-] ) - M. Bozděch [-] , J. Kubina [-] (79. V. Mifek [-] ) , N. Arrammach [-] , T. Pitipáč [-] , P. Váchal [-] , J. Šimůnek [-] (82. J. Vrba [-] ) , V. Záhoř [-] , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , T. Doležal [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - K. Veber [-] (76. M. Slavotínek [-] ) , M. Peroutka [-] , J. Harmady [-] , M. Suk [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (90. M. Čupalka [-] ) , P. Filipčík [-] , P. Nový [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 49. D. Drudík , 65. T. Pitipáč - 41. R. Klekner , 74. J. Harmady . ČK: 86. J. Harmady .
Hráči zápasu: J. Šimůnek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: SMITKA Josef - RUDA Daniel, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Staňkov se proti nám chytl a doma následně s Nýrskem také bodoval. Myslím si, že po vyrovnaném zápase s Rapidem mu zůstanou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů