Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč odjížděla z Přibyslavi s prázdnou


Branky


11. J. Sibera , 35. J. Vopršal (p.) , 57. A. Vostál , 90. F. Bačkovský - 3. M. Hošek , 30. T. Válek , 92. R. Durda
13

Druhá srpnová neděle přilákala do přibyslavských ochozů domácích 200 diváků, kteří nakonec odcházeli spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky během první půle

Úvod domácím fotbalistům moc nevyšel, po zmatku domácí obrany se trefil hned ve 3. minutě hostující Hošek. Ovšem inkasovaná branka jakoby domácí nakopla. Hned v 11. minutě domácí Krčál centroval, hostující obrana ještě dokázala míč dostat z vlastního vápna, ale za vápnem číhal domácí středopolař Sibera, který vymetl pavučiny v brance Duby. Domácí nastartovali všechny motory a hned ve 13. minutě trefil tyč domácí útočník Škacha. Poté se hra trošku srovnala. Ve 30. minutě opět zmatky v domácí obraně a toho využil hostující útočník Tomáš Válek, který opět vrátil hostům vedení. Branka hostí jakoby opět domácím pomohla. Po rohovém kopu se dostal odražený míč k domácímu středopolaři Bačkovskému, který byl ve vápně faulovaný třebíčským hráčem a sudí Straka neměl jediný důvod k tomu neodpískat pokutový kop. Ve 35. skóroval domácí stoper Vopršal, 2-2. Do poločasu jsme poté sledovali velmi pohledný fotbal. Další šanci dostali hosté. Útočník Válek využil zaváhání domácího stopera Vopršala a směřoval z boku sám na domácího brankáře Pazderku, jeho střelu ale zastavila branková konstrukce. Poté se už nic vážného nestalo a poločasový výsledek byl 2-2.

Spokojenější nakonec byla Přibyslav

2. poločas začal opět ve velkém tempu, šance byly na obou stranách. Tu největší měl domácí Vostál, který trefil tyč Dubovi branky. V 57. minutě kopali domácí další rohový kop, míč letěl na zadní tyč, kde ho u rohového praporku sebral opět Bačkovský, tentokrát centroval a našel přesně Vostála, který propálil Dubu a otočil skóre, 3-2 pro domácí. Po této brance byly k vidění šance na obou stranách, domácí byli ale mírně aktivnější a měli více ze hry. Třebíč od 75. minuty převzala otěže a byla aktivnější, ale žádné šance domácí nenechali ani zakončit. Největší z nich měl hostující středopolař, který v 85. minutě protáhl domácího kapitána v brance, ale nakonec minul. V 90. minutě dostal míč za obranu opět Bačkovský, který v tomto zápase byl prakticky u všech branek domácích. U té poslední obešel hostujícího obránce a zakončil na bližší tyč Dubovy branky… tato branka domácím dala jistotu tří bodů. V závěru už jenom hostující Durda snížil na 4-3. To už ale bylo vše, domácí fanoušci tak odcházeli z prvního zápasu svých svěřenců spokojeni.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Imramovský [-] , J. Vopršal [-] , M. Votava [-] , S. Pochop [-] - F. Bačkovský [-] , J. Sibera [-] (42. J. Peřina [-] ) , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] (86. M. Ondra [-] ) - A. Vostál [-] , P. Škacha [-] (34. D. Tvrdík [-] )

HFK Třebíč
P. Duba [-] - T. Hrbáček [-] , P. Florián [-] , A. Suchna [-] , J. Uličný [-] - M. Sáček [-] (79. R. Durda [-] ) , M. Hošek [-] , Z. Maule [-] - P. Sedláček [-] (55. S. Dušovský [-] ) , V. Maleta [-] , T. Válek [-]

ŽK: 38. V. Maleta .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Přibyslav je tým, ze kterého jsem odešel, jsem zvědav, jak na tom kluci letos budou… věřím tomu, že lépe než tomu bylo v minulých letech, ale opět se potýkají s nějakými zraněnými, tak nevím v jakém rozpoložení nastoupí proti Třebíči, která hodně posílila a myslím si, že z Přibyslavi si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích