3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Vltavínu s Mostem překvapení nepřineslo, body zůstaly doma


Branky


0

Jen málo zápasů má tak evidentního favorita, jako měl ten Vltavínu s Mostem. Domácí tým z Prahy totiž vede o skóre celkovou tabulku ČFL a až na nedávnou prohru s Pískem prokazuje nebývalou formu. Naopak mostecký celek se potýká s výraznou krizí. Od překvapivé výhry nad Chrudimí totiž už pětkrát odcházel ze hřiště jako poražený a v tabulce okupuje sestupové pozice. Prognózy proto hovořily jasně a nemýlily se. Vltavín si se zápasem bez problémů poradil a Most vyprovodil třemi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltavín rozhodl už v prvním poločase

Ačkoli výsledek dal předpovědím jasně za pravdu, úvod zápasu mu rozhodně nenapovídal. Most totiž vstoupil do utkání aktivně a prostřednictvím Šíši také jako první gólově zahrozil, míč však letěl vysoko nad. S odpovědí přispěchal už po pěti minutách domácí Macháček, jehož parádní pokus skončil nakonec jen na břevně. Tou dobou už se Vltavín začal dostávat do obrátek a tím pádem také k celkové převaze. Tu pak dokázal ve vedoucí branku přetavit opět Macháček, která si naskočil na rohový kop svého týmu, a tentokrát už poslal míč mezi tři tyče – 1:0. Vltavín byl touto brankou velmi nabuzený, nicméně chybělo málo, aby hosté vyrovnali, když měl Pávek co dělat, aby vytěsnil mimo tři tyče pokus Hájka. Domácí se tak uklidnili až těsně před poločasem, kdy gólem do šatny srazil Most na kolena Macháč, který po přihrávce Hodase obstřelil gólmana Divkoviče – 2:0. Gólem do šatny pak historie prvního poločasu skončila.

Poslední úder si vzal na starost Abena

Ve druhém poločase ohrozil branku jako první domácí Valíček, který svým pokusem pořádně protáhl Divkoviče. V padesáté třetí minutě pak hostující Gedeon fauloval Jana Hodase, který nakonec nebyl schopen v zápase pokračovat a nahradil jej Abena. Ten se také na hřišti začal hned pořádně otáčet a to doslova. Hned dvakrát si dokázal zasekávačkou položit Divkoviče a mohl tak pohodlně mířit do odkryté branky. Právě v této fázi ale nakonec selhal a trefil pouze tyč. O chvíli později se pak podařilo dopravit míč do sítě i hostům. Gól však nebyl uznán pro nepochopitelnou ruku Černého. Chuť si tak mohl  v sedmdesáté minutě spravit Abena, když zakončoval po přihrávce pohodlně do prázdné branky a napodruhé už se nemýlil – 3:0. Po zbytek zápasu už domácí svůj náskok v klidu drželi a hosté s tím i přes veškerou snahu nemohli zhola nic dělat. Vltavín se tedy udržel na špičce tabulky o skóre před Chrudimí.

Autor Textu: František Jaroš



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - V. Valíček [-] , M. Macháček [-] , M. Komárek [-] , D. Podzimek [-] (75. O. Janda [-] ) - D. Pozníček [-] (88. O. Šípek [-] ) , M. Pavlata [-] (81. D. Mařík [-] ) , R. Macháč [-] (90. R. Turák [-] ) , L. Láncz [-] - M. Uvíra [-] , J. Hodas [-] (55. B. Abena [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Chábera [-] , J. Černý [-] , V. Heger [-] , J. Štefko [-] - M. Surynek [-] , P. Gedeon [-] , M. Hejda [-] (68. Z. Weickert [-] ) , L. Bouška [-] , M. Šíša [-] - Š. Hájek [-]

ŽK: 36. M. Komárek , 48. M. Pavlata , 86. M. Uvíra - 70. J. Černý .
Místo: tráva. Počet diváků: 297.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.