3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

29.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň si políčila na Uničov, dvakrát se trefil Krška.


Branky


0

Uničov si nechal uniknout možnost dotáhnout se před posledním kolem na druhé Vítkovice, kdy mohl mít v boji o druhé místo vše ve svých rukou. Teď bude o druhé místo bitva mezi Hulínem, Uničovem a Vítkovicemi, každý z celků má za jisté konstelace šanci na "stříbrnou" pozici. Líšeň využila své šance a nechala body na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov měl jasný cíl – výhrou by se udržel na druhé pozici tabulky. Jenomže v Líšni tvrdě narazil. Přitom začal slušně. Dostál střílel vedle tyče, další nadějnou palbu měl na svědomí Krč, Zrzavý měl při jeho střele štěstí, že se nevešla o pár čísel mezi tři tyče. Za domácí tým poprvé výrazněji zahrozil v 17. minutě Lamine Fall. Stejný hráč byl po Ovsepjanově přihrávce v ideální pozici i o tři minuty později, z úrovně penalty ovšem selhal. V 29. minutě už se Líšenští radovali. Matoušek centroval z levé strany, Krška se pověsil do vzduchu a nohou z voleje trefil přesně pod břevno. Domácí dál hrozili, Falla ani do třetice po Vejmělkově chytré přihrávce neuspěl. Ve 41. minutě viděl Aleš Krč červenou kartu, když ve výskoku atakoval Krále loktem a hosté tak dohrávali o deseti.

Zkraje druhé půle mohl Uničov srovnat, Král ve spolupráci se Zrzavým neuspěl. A tak šli domácí do dvoubrankového trháku. Krška se dostal na hranici ofsajdu ke sražené střele a dopravil míč do sítě. Další líšeňskou šanci Hanuše zlikvidoval Havlíček. Falla neměl v zakončení svůj den, neuspěl ani ze samotného úniku v 65. minutě. Od dvě minuty na to hlavičkoval těsně vedle. V 77. minutě domácí potěšil Ovsepjan, který se prosadil po Matouškově akci. Pak snížil Juřátek, který se prosadil střelou z velkého vápna. A to bylo vše, domácí překvapili favorita, když využili výhody jednoho muže v poli.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
David Krška: "Hráli jsme v jiné sestavě než obvykle, přijel Uničov který je na přední pozici a bojuje a chce být na 2. místě tabulky. Začátek zápasu byl hodně běhavý a nikdo nechtěl udělat chybu. Podařilo se nám dát gól po hezké kombinaci na levé straně a po centru Matoušk, kdy jsem dal gól, za který jsem moc rád, protože u nás je to tak, že když dáme první gól, tak hrajeme v klidu a s chladnou hlavou. Pak přišel dlouhý nákop a po ošklivém faulu loktem na Miroslava Krále byl vyloučen útočník Krč. Poté se zápas uklidnil a měli jsme hodně balón na noze. Na konci první půlky jsem si narazil míč s Lamienzem Falem a po dobrém brejku jsem chtěl nahrávat pod sebe, ale nevyšlo to. Druhá půle už byla v naší režii, drželi jsme balón na kopačkách. Po tečované střele Tomáše Vejmelka se míč dostal až ke mně, a tak jsem v klidu namířil k tyči a dal druhý gól. Uničov hrozil z brejku, ale kluci vzadu si s tím poradili a nakonec jsme dali gól na 3:0 Ovsepjanem z centru z levé strany. Poté jsme trošku polevili a nechali soupeře hrát a vyvrcholilo to nedorozuměním v obraně a gólem na 3:1. Poté už jsme se snažili zápas nepustit a neudělat žádnou zbytečnou chybu a udržet míč na kopačkách do konce utkání."

SK Uničov
Tomáš Binar: "Prvních dvacet minut si myslím, že bylo z naší strany dobrých. Zatlačili jsme domácí, měli nějaké centry, ale prakticky bez zakončení. Pak měla Líšeň dvě, tři dobré šance a z jedné dali pěkný gól. Pak byl zápas ovlivněn červenou kartou. Hráli jsme otevřený fotbal, protože jsme chtěli minimálně vyrovnat, ale nakonec jsme z brejku dostali dva góly. Poté jsme už jen zkorigovali na 3:1 a domácí tak vyhráli."



Sestavy


SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - T. Vejmělek [-] , M. Bednář [-] , L. Hanuš [-] (77. M. Walla [-] ) , M. Matoušek [-] , A. Ovsepjan [-] , T. Zezula [-] , L. Fall [-] (76. R. Bohuslav [-] ) , L. Nevřala [-] , D. Krška [-] (86. V. Minařík [-] ) , M. Král [-]

SK Uničov
M. Havlíček [-] - R. Vejvoda [-] , L. Heinz [-] , A. Řehák [-] (62. P. Kasal [-] ) , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (62. J. Můčka [-] ) , D. Dostál [-] , T. Vasiljev [-] , T. Binar [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-] (83. D. Kuba [-] )

ŽK: 68. L. Hanuš , 88. M. Bednář . ČK: 40. A. Krč .
Místo: UT. Počet diváků: 193. Rozhodčí: Duda Radim - BUREŠ Jakub, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.