G. Badalyan 65. (p.)
G. Badalyan 75.
2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

28.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín zajížděl do Hlučína se zuženým kádrem, trápí ho marodka. Bod bere, i když měl náskok


Branky


0

Hosté vedli o dvě branky, domácí Badalyan ale v druhé půli zařídil dělbu bodů. Ohlasy trenérů sesbírala Kristýna Haldinová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli produktivní

Utkání tabulkových sousedů čekalo na první gólovou střelu duelu rovných deset minut. Centr z pravé strany pro domácí nešťastně prošel pod skluzujícím stoperem, za kterým byl připravený Ondřejka a bez přípravy prostřelil Hampela – 0:1. A ve 21. minutě už hosté vedli dokonce o dvě branky. Hulín předvedl parádní konci, na jejímž konci byla zpětná přihrávka na Matouška, jehož nekompromisní rána zařídila hostům dvougólový náskok. Hlučín se pak probral a měl šance. Dostál hlavičkoval mimo tyče, Chytil následně vychytal Badalyana, takže Hlučín měl v druhé půli co dohánět.

Hlučín šel za remízou

Hlučín dal hned v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky najevo, že chce z utkání body. Lukáš po centru usměrnil míč do brány, jenomže Chytil se fantasticky přesunul a dokázal vyrazit míč mířící k tyči jeho brány. Hosty mohl uklidnit Steiner, ten ale v úniku ztroskotal na Hampelovi. Domácím pomohla penalta, kdy šel Matoušek ve vápně zbytečně do skluzu. Badalyan desítku proměnil – 1:2. Domácí dál útočili, Sasínovu nabídku neproměnil v branku Lukáš, o vlásek přestřelil. V 75. minutě ale Badalyan vyrovnal – po rohovém kopu se zorientoval ve vápně, šel důrazně za míčem a bylo to 2:2. Týmy se tak nakonec rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič (trenér): Oboustranně výborný zápas. Hulín nás dvakrát potrestal po naší ztrátě v cílovém pásmu, kdy nás jejich kontry tvrdě potrestaly. Ve třech stoprocentních šancích dali dva góly, my jsme se dostali do hry až někdy v závěru kolem 30. minuty, kde jsme si také vypracovali šance. Nejdříve centrovaný míč, kdy brankář Chytil vytáhl míč na spojnici, poté stoprocentní šance, kdy to gólman Chytil vyškrábl nad bránu a do třetice jsme po rohu hlavičkou z těsné blízkosti přestřelili bránu. Takže závěr prvního poločasu už patřil nám a v druhém poločase jsme začali náporem, protože jsme s tím chtěli ještě něco udělat. Hulínu docházely síly, a tak jsme je chtěli potrestat, nejdříve z průniku Žižky, který byl zastavený faulem v šestnáctce. Badalyan proměnil penaltu na 1:2, vzápětí dal gól po rohu znovu Badalyan - 2:2. Zápas jsme ještě mohli vyhrát, protože Lukáš se dostal do šance, ale i Hulín mohl zvítězit, kdy Steiner běžel sám na branku a přihrál Postavovi a ten branku přestřelil. Takže zápas si myslím na vysoké úrovni, i přes naši remízu, kdy jsme zápas s Hulínem chtěli vyhrát, se musel líbit. Nejlepší hráč utkání Badalyan."

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ (trenér): "Před zápasem bychom bod z Hlučína určitě brali, protože je to jedno z nejfotbalovějších mužstev této soutěže, takže remízu bereme. V průběhu zápasu, kdy jsme vedli 2:0 za poločas, tak je to na druhou stranu zase zklamání, ale co se týká průběhu zápasu, tak domácí si zasloužili vyrovnat, protože už v prvním poločase měli několik šancí, kdy nás podržel Libor Chytil, takže asi za celkový průběh zápasu si to zasloužili. My jsme do Hlučína jeli s hodně úzkým kádrem, protože máme hodně zraněných hráčů, takže byla na nás na konci zápasu už vidět únava, takže nakonec ten bod musíme brát. Já si myslím, že to byl od nás kolektivní výkon, ale rozhodně nás podržel Libor Chytil, který byl za nás hráčem utkání."



Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - K. Hudeczek [-] , R. Štefek [-] - M. Lukáš [-] , M. Foltyn [-] - E. Talián [-] , J. Mac [-] , T. Dostál [-] , R. Sasín [-] , G. Badalyan [-] , P. Žižka [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - D. Kostka [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , P. Postava [-] , V. Barcuch [-] , D. Steiner [-] , M. Šrom [-] (71. T. Pospíšil [-] ) , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , T. Matoušek [-]

ŽK: 80. P. Žižka - 7. V. Ondřejka , 64. T. Matoušek , 82. J. Laciga , 92. V. Barcuch .
Hráči zápasu: G. Badalyan - L. Chytil .
Místo: tráva. Počet diváků: 157. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MIKESKA Karel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.